Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érzékeltessem a férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érzékeltessem a férfival, hogy barátként közeledek hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel neten ismertük meg egymást közös hobbi által. Instán írunk egymásra, van amikor ő, van amikor én..kb fele-fele arányban. Hamarosan úgyis találkozunk egy eseményen. De addig is hogy éreztethetném vele , hogy barátként közeledek hozzá?
2021. okt. 5. 07:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
A száddal közöld. Legtisztább és nem tart semeddig.
2021. okt. 5. 07:20
 2/27 anonim ***** válasza:
27%

Olyan jó,hogy végrr találtam egy ilyen barátot mint te, végre nem párkapcsolat,csak baratság és hobbi miatt vagyunk jóban..

És akkor ezzel ki is heréled rendesen. A közös hobbi a melegágya egy párkapcsolatnak. Azért nembiztos,hogy le kéne írd..

2021. okt. 5. 07:20
 3/27 anonim ***** válasza:
88%
Már rég el kellett volna mondanod neki.
2021. okt. 5. 07:24
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Amikor flörtöl, határozottan állítsd le, mondd el, hogy csak barátkozni akarsz. Legtisztább az őszinteség, ugyanakkor ha ő többet akar, nem fog működni.
2021. okt. 5. 07:24
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell érzékeltetni. Mondani kell. Ennyi.
2021. okt. 5. 07:26
 6/27 anonim ***** válasza:
74%
Kínos.
2021. okt. 5. 07:35
 7/27 anonim ***** válasza:
0%

Akik azt mondják, hogy mondja el, hogy gondoljátok?

Csak a semmiből nyögje be, hogy amúgy barát vagy csak?

Szerintem ez elég megalázóan veheti ki magát, főleg, hogy nem is biztos, hogy a férfi többet akar.

Akkor mondd szerintem csak, ha a férfi felhozza valahogy, hogy ő nem barátként közeledik feléd.

Egyébként pedig éreztesd vele máshogy, beszélj mondjuk férfiakról, akik bejönnek neked, abból valószínűleg leveszi. Ne flörtölj vele semmiképp, ha ő flörtöl kicsit, akkor reagáld le jól, ne add alá a lovat.

2021. okt. 5. 07:35
 8/27 anonim ***** válasza:
73%
#7 Igen. Bármilyen furcsa, a férfiak nem szeretik ha rabolják az idejüket. Ahogyan senki. Az a legjobb, ha azonnal elmondja neki és mindenki találna magának megfelelőt.
2021. okt. 5. 07:37
 9/27 anonim ***** válasza:
56%

De nem értem miből gondoljátok, hogy a férfi annyira közeledik a nőhöz. Fele-fele arányban írnak egymásnak, a férfi el sem hívta randira, csak egy eseményen fognak találkozni. Ti ha beszéltek egy nővel, akkor automatikusan akartok is tőle valamit?

Elég kevés infót mondott a kérdező, nekem ebből nem jön le, hogy annyira tisztázni kéne a dolgokat.

2021. okt. 5. 07:41
 10/27 anonim ***** válasza:
74%
#9 Ebben igazad van, de ettől függetlenül ugyanúgy el kéne neki mondania. Ha továbbra is találkozgatni akarnak egymással, mint két jóbarát(amit nem tartok valószínűnek a férfi részéről), akkor hajrá.
2021. okt. 5. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!