Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érzékeltessem a férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érzékeltessem a férfival, hogy barátként közeledek hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel neten ismertük meg egymást közös hobbi által. Instán írunk egymásra, van amikor ő, van amikor én..kb fele-fele arányban. Hamarosan úgyis találkozunk egy eseményen. De addig is hogy éreztethetném vele , hogy barátként közeledek hozzá?
2021. okt. 5. 07:11
1 2 3
 11/27 harebell ***** válasza:
39%
Szerintem semmi teendőd, amíg ő nem közeledik, simán lehet, hogy ő is barátként tekint rád.
2021. okt. 5. 07:55
 12/27 anonim ***** válasza:
44%
Mi férfiak nem szeretjük, ha hülyére vesznek. Magyarul, ha nem mondod el, hogy csak barátként tekintesz rá. Ha elmondod, lehet, hogy nem is akar találkozni veled. De ezt vállald be. Szinte biztos, hogy ő nem csak barátkozni akar.
2021. okt. 5. 08:00
 13/27 anonim ***** válasza:
43%

"Szerintem ez elég megalázóan veheti ki magát, főleg, hogy nem is biztos, hogy a férfi többet akar."

Szerintem meg megalázó, hogy ilyet 18 év felett valakinek kérdeznie kell az pedig még inkább, hogy a másik ilyen baromi jó tanácsot ad.

Azt arccal nem lennél képes tompítani, hogy elmondod, hogy te ennyit akarsz, de azt meg igen, hogy "Jajj szegény Pista 2 hónapja beszélünk és elhívott randizni majd én lekoptattam. Hát én nem tudtam mi van" Ez tényleg sokkal jobb:)

2021. okt. 5. 08:01
 14/27 anonim ***** válasza:
47%

"Ti ha beszéltek egy nővel, akkor automatikusan akartok is tőle valamit?"

Nem, de ha megvan a közös hang és kinéz valahogy az illető akkor már azért felsejlik a gondolat, főleg ha kölcsönös a jó időtöltés.

Baromi kevés az a férfi aki csak úgy haverkodik a nőkkel és az esetek többségében, ha nem akar semmit a nőtől akkor az azért van mert nem tartja jó nőnek. Ilyen esetben kérdezd meg magadtól, hogy "jó nőnek" tartod-e magad (legalább 5/10) és akkor tisztázd a dolgokat eszerint.

2021. okt. 5. 08:06
 15/27 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem feltétlenül. Nekem is vannak ilyen közöstémás lány ismerőseim, felesleges kihangsúlyozni, hogy barátként írunk, ha egyszer egyikőnk se akar többet.
2021. okt. 5. 08:10
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
#13-as válasza viszi a pálmát.
2021. okt. 5. 08:12
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

"Már rég el kellett volna mondanod neki"

És már miért kéne közölni mindenkivel, akivel szoba állunk, hogy nem akarunk dugni vele?

Akkor mondd, ha egyértelműen úgy tereli a dolgokat, hogy többet akar.

2021. okt. 5. 08:40
 18/27 anonim ***** válasza:
67%

17

Akkor kérdezek egyet csak a tisztesség kedvéért.

Ha elmondod az illetőnek, hogy te csak barátkozni akarsz ő pedig mondja, hogy ő is akkor te beégsz és te vagy az áldozat.

Ha elmondod az illetőnek, majd ő közli, hogy ő többet akar és akkor inkább ott hagy akkor te vagy az áldozat.

Ha nem mondasz semmit, majd a másik közli, hogy ő többet akar, majd te mondod, hogy neked ez nem fér bele aminek következtében elhanyagol akkor te vagy az áldozat.

Van olyan szituáció amikor nem te vagy az áldozat hanem a másik?

2021. okt. 5. 08:47
 19/27 anonim ***** válasza:
48%
18# Igen. Amikor nem a dolgok túlagyalásával foglalkozunk meg a kapcsolatok skatulyába helyezésével, hanem egyszerűen csak engedjük, hogy fejlődjön a maga útján. Erre utaltam (15#) az előző válaszomban. Majd ha egyikük többet akar, szól.
2021. okt. 5. 08:58
 20/27 anonim ***** válasza:
51%

19

Csak van az a szint ami felett azért az ember elgondolkodik, hogy a másik akár többet is érezhet, ilyenkor pedig kellene jelezni.

Vagy ha te smárolsz egy csajjal meg kézen fogva mentek mindenhova akkor addig nem vagytok együtt amíg azt nem mondod, hogy "mi együtt vagyunk"?.

Az, hogy ha 1-1 alkalommal küldtök egy meme-t vagy elröhögtök akkor oké, viszont a semmiből nem lesznek csak úgy barátok az emberek max ha közös hobbi miatt összejönnek. Az pedig a hülyének is feltűnik, hogy nagy beszélgetések vannak egy 0 ismeretségű dolognál. A semmibe senki nem fektet sok időt...

Végül pedig ne felejtsük el, hogy vannak a reménytelen szerelmesek akik kivárásra játszanak és kb 90%-uk férfi akik lemennek papucsba csak hátha végül rájön a csaj, hogy ők mekkora kincsek.

2021. okt. 5. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!