Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érzékeltessem finoman,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érzékeltessem finoman, hogy nekem nem jön be a srác, aki közeledik?

Figyelt kérdés

2019. szept. 3. 20:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Őszinteségről és nyíltságról hallottál már? Hiába akarsz te finomkodni, neki így is, úgyis fájni fog, mert elutasítod.
2019. szept. 3. 20:49
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Nyíltan de nem bunkón. Szerintem megszokta...
2019. szept. 3. 20:54
 3/13 A kérdező kommentje:
Ja, csak az őszinteség gyakran rohadtul fájó és nyers dolog tud lenni. Ezért kellett volna egy köztes tipp, hogy hogy tudnám megértetni, nem hitegetni, mégse mélyen megbántani.
2019. szept. 3. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Minek kellene körülírni? Ha fáj neki ez van,hidd el fog még ezer kosarat kapni
2019. szept. 3. 21:56
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Jaj, annyira éretlen gyerek vagy, de komolyan. Anyád nem mondta, hogy mindig az őszinteségre törekedj?

Figyelj, akár hogy fogod körülírni neki, akkor is fog neki fájni, kapise? Mivel elutasítod és nem akarsz vele lenni. De akár előtte a s..ggét is kinyalhatod és utána közlöd vele, hogy bocs, mégse kellesz nekem.

2019. szept. 3. 22:01
 6/13 Diazepam ***** válasza:
85%

Erre találták ki a "van valakim"-et.

Elutasítod vele, de mégis azt sugallod, hogy nem benne van a hiba.

Mindenki döntse el maga, hogy ez mennyire etikus.

2019. szept. 3. 22:36
 7/13 anonim válasza:
100%
Azt ne csináld, mint a legtöbben, hogy egyszer csak nem írsz vissza és lényegében megszűnsz létezni, semmire nem reagálsz. Nálam majdnem minden fucsba ment alakulóban lévő kapcsolatomnál ez volt. Nem értettem, hogy most akkor mi van. Én sokkal jobban örülök annak, ha valaki nyíltan, köntörfalazás nélkül megmodja mi a helyzet. Lehet, hogy először egy kicsit rosszul esik, de ez van. Eddig egyetlen egy lány volt aki a 3-4. randinkon, megmonta, hogy szerinte mi nem vagyunk egymásnak valóak, vele azóta is jóban vagyok, a többi lányról akik "csöndben" maradtak, nem tudok semmit.
2019. szept. 3. 23:29
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

6#

Szerinted a férfiak nem látnak át ezen?

Akkor már nem csak az fáj neki, hogy elutasítják, hanem az is hogy még annyi gerinc sincs a nőben, hogy őszinte legyen vele.

Ha a férfinak kell hogy legyen annyi bátorsága, hogy kezdeményezett feléd ( arról ő nem tehet, hogy nem jön be Neked) akkor legalább annyi bátorságod legyen már hogy öszinte vagy vele. Megérdemli nem?

Vagy Te csak várod a jelölteket, aztán ha valamelyik nem jön be akkor csak hazudsz egyet mert így egyszerübb?

Az orgazmust is színleled majd ha lesz valaki, aki bejön csak hogy ne sértsd meg?

2019. szept. 4. 00:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nincs semmi baj, ha megmondja:

-bocs nem vagy az esetem

-nem vagy a zsánerem

-most nem szeretnék kapcsolatot

-a tanulmányaimra/munkára/stb. összpontosítok

-nem fér be az időmbe egy kapcsolat, új barátok, stb.

-valaki más nagyon tetszik és/vagy alakulóban van a kapcsolatom vele

-van barátom

-stb.

Amivel gond van:

-none stop hazudozás, a valóságban meg a fentiek egyike

-hitegetés, hogy majd lesz valami, de a fentiek egyike

-hitegetős, barátzónázós butaság, ha kitud használni OK, ha nem akkor KO

-alpári stílusban elküld, hogy b***ad meg inkább anyádat, de egy italt előtte még hozzál (Még friss az élmény péntekről!)

-elküld melegebb éghajlatra, még a cigányságot is megszégyenítő stílusban (Aki látott már romákat őrjöngeni, azok tudják ez mit jelent, nos ezt szorozd be 10-el!)

Nagyon kevés a szórakozóhelyeken kulturáltan viselkedni akaró és főként tudó nő. A magát királynőnek kikiáltó hölgy, akitől szerencsére visszautasítást kaptam a buli elején, az ominózus pénteki eset, pár órával később a saját hányásában fetrengett, a fehér nadrágján hátul meg egy nagy barna folt küzdötte le magát egészen a térdéig.

Hálát adtam Istennek, hogy NEM-et mondott rám :)

2019. szept. 4. 08:42
 10/13 Diazepam ***** válasza:
29%
Ha felfogná a pasi a szép szóból is, hogy nem, és békénhagyná a csajt, akkor mindenki őszinte lenne. De a nők tudnak mesélni róla, hogy a valóságban mi történik egy elutasítás után. Leginkább flegmázás, trágárság, zaklatás.
2019. szept. 4. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!