Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondja azt akarja a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja azt akarja a párja legyek,akkor miért bulizik ha kell ha nem?

Figyelt kérdés
Valaki legyen olyan kedves és normálisan,értelmesen magyarázza már meg nekem ,hogy eleve miért mondok ilyet ha lehet komolyan se gondolja vagy ha mégis miért csinálja valaki akkor a szöges ellentétét ?
2022. aug. 23. 08:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Az én párom is sokat bulizik. 21 évesen én is azt csináltam. És? Ettől még lehet jó a kapcsolat.
2022. aug. 23. 08:06
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem, miért akarna kapcsolatot és ilyen lekezelő emberrel.

A kérdésre a válasz. Nem 21 évesen már megtanulhattad volna, hogy nem az számít , ki mit mond, hanem ki mit tesz.

Meg akarn dgni és ennyi.

2022. aug. 23. 08:11
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Egy*
2022. aug. 23. 08:12
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Aki bulizós természetű, az bulizik. 40 évesen talán kisebb lendülettel, mint 20 évesen, de a bőréből nem fog kibújni.

Van itt a gyk-n egy rakás incel, akik szerintem soha senkivel sehova nem járnak, válogass közülük. :-))))))

2022. aug. 23. 08:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én irtam a második választ, nem az egyes. Egyébként tényleg kiallhatatlan a modorod. Na ebből pl sejthető, hogy tényleg nem gondolta komolyan a srác, hogy veled akar lenni, mert ez hosszú (de rövidtávon is) embert próbáló.
2022. aug. 23. 08:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj ha bulizik?

Miért zavar?

Mi az ami neked itt már sok és nem tetszik?

Miért ne akarhatna téged attól hogy bulizik?

Miért nem fér össze a kettő?

2022. aug. 23. 08:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Most mi van? Nem is jártok, de változtatnia kéne?

Ezek szerint te nem akarsz a párja lenni, mert akkor már jarnátok. Miért is baj, ha bulizik?

2022. aug. 23. 08:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem is csodálom, ha egy ilyen flegma, kiállhatatlan HP-t nem akar komoly kapcsolatra…
2022. aug. 23. 10:07
 9/11 anonim ***** válasza:
37%

Ha valaki sokat bulizik, attól még akarhat párkapcsolatot, csak hát nyilván a helyén kell kezelni.

Valószínűleg nem egy wife/husband material az illető.

2022. aug. 23. 10:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a kérdést, mi köze a bulizásnak a párkapcsolathoz?
2022. aug. 23. 11:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!