Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az albán pasik mennyire megbízhatóak?
Volt szerencsém egyhez és ő csak szexet akart, csak sokáig nem tette egyértelművé. Egyébként bejönnek meg többnyire jó pasik, de mennyire alkalmasak tartós kapcsolatra?
Akiket ismertem albánok elég sok, nem sokba nézte a barátnőjét/feleségét.. csalta stb
De ismerek olyat aki nagyon hűséges volt a feleségéhez
Mik a tapasztalatok?
Ott jellemzően muszlim felfogás van, vagyis nagyon hasonlóak az arabokhoz ilyen téren.
Röviden: eleinte kedvesek, rengeteget bókolnak, nagyokat mondanak (pl. már 1. randin, hogy ő lenne a legboldogabb, ha a felesége lennél) stb., de ahogy nyeregbe kerülnek, akkor onnantól a férfi az úr a háznál, az asszony neve pedig kuss...
Az emigrációban a fenti annyival módosulhat, hogy hízelgés után csak b..szni akarnak.
Természetesen kompletten nem lehet egy térség teljes lakosságát jellemezni, mindenhol vannak normálisak és beteg állatok is.
Nem nemzetiség függő. Nekem pl pozitív tapasztalataim vannak.
Ezek amiket felsoroltak előttem, általános szterotípiák, olyanok, mint ami rólunk terjeng a balkánon: hogy szerencsejáték függők vagyunk.
nálunk az Albán pékség nyitva van mindig minden nap, H-V-ig és minden létező ünnepnap. Soha nincs zárva
Szóval dolgos nép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!