Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves és albán fiú, érdemes beleélnem magam?
A helyedben elszórakoznék vele egy kicsit, ha egyébként jó pasi, de semmi komolyat nem akarnék. Túl nagy a kulturális különbség.
Sőt, Magyarországra sem együtt jönnék vele, mert jobb, ha nem tudja, hol laksz te és a családod.
Ha valaki ilyen nagy vehemenciával udvarol, annak mindig szokott valami nyomós oka lenni, és a legritkábban az, hogy ennyire bejössz neki. Legyél okos, figyelj oda a jelekre, de ettől még érezd jól magad, ha ahhoz van kedved.
Van, aki tud hideg fejjel dönteni akkor is, ha szerelmes. Ha te nem ilyen vagy, és ha belezúgsz, akkor mindent eldobsz érte, akkor viszont jobb, ha inkább csak megmaradtok a barátságnál. Ha tényleg komolyan akar tőled többet is, akkor kitart mellett úgy is, és kivárja türelmesen, amíg komolyra fordul a dolog.
Titusz, te teljesen hülye vagy.
Kérdező: nekem gyanús, hogy ennyire udvarol, mikor még nem is ismeritek egymást. Amúgy meg elmondása alapján mindig hűséges... Mondani bármit lehet. Ne legyél naiv.
Nekem van 1-2 albán ismerősöm, és más muszlim országból valók is, de az albánok tűnnek köztük a legközvetlenebbnek és a legeurópaibbnak.
Szerintem el mehetsz vele randizni ide-oda, de azért ne éld bele magad hogy ő lesz életed szereleme. Ismerkedni lehet, mint ahogy akármilyen más nációval is tennéd.
Én is kint vagyok, nálunk teljesen megszokott ha valakinek a párja más országból jött, de ha ezt magyar oldalon kérdezed itt senkinek nem fog tetszeni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!