Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lenne érdemes bekamuzni arról, hogy miért nem mentem el randizni?
Tegnap Hearthstone arénáztam és azt gondoltam max 1-2 két győzelem és mehetek a megbeszélt randira,de ehelyett sikerült 12 győzelmet összehozni.
Egyszerűen hihetetlen volt,hogy milyen epikus küzdelmekbe bonyolódtam,ahol néha elhagyott a szerencse ,néhol pedig nekem kedvezett.
Kemény,okos ellenfelek ellen nyomtam.
Még a paklikból is húztam egy legend lapot.
Szóval a tárgyra térve ,mit kéne bekamuznom?
Semmit, ekkora bunkóság után dob a csaj, ha van esze.
Mondom ezt úgy, hogy a férjem is imád játszani, és volt már, hogy egy programot csak azért halasztottunk el, mert instáznia "kellett". Nekem ez alap, tiszteletben tartom a hobbiját, hiszen nem hanyagol el engem.
De te szó nélkül pofára ejtettél valakit, és van egy olyan érzésem, hogy alkulóban vannak még csak a dolgok.
Ez ordas nagy tahóság, játék ide vagy oda.
Akkor mondd azt, hogy épp megjött, úgyse lett volna szex, beszélgetni meg nincs kedved.
Egyébként miért gondolod, hogy más megítélés alá esik, ha lány vagy?
A pasik se szokták díjazni, ha megbeszélést egy randit, és nem mész el. Szinte biztos, hogy ezt a srácot bebuktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!