Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lenne érdemes bekamuzni arról, hogy miért nem mentem el randizni?
Tegnap Hearthstone arénáztam és azt gondoltam max 1-2 két győzelem és mehetek a megbeszélt randira,de ehelyett sikerült 12 győzelmet összehozni.
Egyszerűen hihetetlen volt,hogy milyen epikus küzdelmekbe bonyolódtam,ahol néha elhagyott a szerencse ,néhol pedig nekem kedvezett.
Kemény,okos ellenfelek ellen nyomtam.
Még a paklikból is húztam egy legend lapot.
Szóval a tárgyra térve ,mit kéne bekamuznom?
Attól ,hogy lány vagy, még illetlenség. Ha ezt velem tennéd, én megsértődnék, mert ez azt jelenti, hogy neked a játék fontosabb, mint hogy velem legyél, és ez a kapcsolatban is így lenne, és még nem is szóltál, hogy nem mész.
Ráadásul még hazudni is akarsz, én ilyennel nem akarok kapcsolatot. (legfeljebb egy éjszakára)
Ha többé nem beszélsz vele, mindegy.
Ha mostantól max barát, legyél őszinte hisz emberi kapcsolatot akarsz.
Ha tervezel még vele, legyél őszinte.
Don't be retarded.
Na itt az újabb nagymama-szindrómás csaj, aki nem tud igazat mondani, és minden szart kitalál, csakhogy NE kelljen randizni...
Helyetted is szégyellem magam, Kérdező. Köpj fel egyet és álljál alá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!