Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért stalkolja egy srác/férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért stalkolja egy srác/férfi a social media felületeimet, ha nem szeretne tőlem semmit?

Figyelt kérdés

Volt egy ismerkedési kísérletem még 3 hónappal korábban (23/n) és egy sráccal (25/f) 1,5 hétig napi szinten több órát beszélgettem. Egy idő után eltűnt és pár hétre rá (megkérdeztem az okát) be is vallotta nekem, hogy volt egy lány, akivel érezte, hogy alakul valami, ezért nem is keresett engem. Ezen nem akadtam ki... Nyilván az ő döntése. Szóval azóta nem kerestük egymást, viszont azt látom, ha teszek ki sztorit instára/facebookra, azt mindig megnézi. (3 hónapja folyamatosan.) Soha nem osztok meg semmi olyasmit, ami bármilyen szinten polgárpukkasztó lenne (2 kép, ha volt az arcomról, a többi tájkép vagy kaja :) ). Az lenne a kérdésem, hogy ez mit jelent? Ha jelent egyáltalán valamit... Vagy csak én hiszem azt, hogy stalkol? Ez elég fura számomra ez a szituáció.

Köszönöm, ha értelmes választ írsz. :)

2022. aug. 19. 19:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10 ne is ostobáskodjál már. A #1-nek azzal volt baja, hogy a magyarul amúgy nem járatos angol igét magyarul ragzotta a kérdező. Ezt észre sem vetted? Csak válaszoltál valami sületlenséget? Én meg kifejezetten ezután, hogy félreértés ne legyen, megjegyeztem kérdésemben, hogy MAGYAR könyv, melyben MAGYAR IGEKÉNT HASZNÁLJÁK. Az se tűnt fel? Orvoshoz kéne járnod.
2022. aug. 21. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!