Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek után ti randiznátok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után ti randiznátok még a csajjal?😅

Figyelt kérdés
Szóval a sráccal ez volt a 6.-7. randink. Egy ilyen kis rét szerűségen voltunk, vittünk vagy 3 üveg bort, és meg is ittuk. Őszintén pont az a “részegségi stádium” állt be nálam, amikor elképesztően beszédes leszek, és nem nagyon gondolkozom előtte. Feküdtünk és már nem is tudom miről dumáltunk, de elkezdtem csak úgy nevetni, a beszélgetésbe tökre nem illően. Erre megkérdezte, hogy min nevetek, és valami olyasmit mondtam, hogy “kicsit beütött a bor, meg a sármod, és a felhőkbe is szex jeleneteket látok bele.” Elmutogattam neki, hogy a felettünk lévő felhő pont úgy néz ki mintha kutyában csinálnák. Akkor ő is elkezdett nevetni, és utána folytattuk a dumálást, de mellette néztük a felhőket és kerestük benne a szex pózokat, és ezen nevettünk. Meg közben olyanokról fecsegtem, hogy milyen szexi, meg hogy szívesen megnézném, hogy egy ilyen pasinak milyen a felsőteste. Simán levette az ingét (amúgy wow), erre mondta, hogy ő cserébe kér egy csókot, és az a csók picit vad lett, ő került alulra, és félek hogy érezte milyen hatással van rám, mert szerintem tökre átázott a bugyim.😅😅😅 22N

2022. aug. 19. 10:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%
Napi kamu 2.0
2022. aug. 19. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
23%
Azerintem aranyos, bár a bepisilős rész lehet egy kicsit gáz.😄
2022. aug. 19. 18:13
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

Általában a férfiak örülnek, ha a nő, akinek udvarolnak rájuk izgul.

A srác szerintem boldogan ment haza a randi után.

Gondolom, írt is neked, vagy hívott azóta.

2022. aug. 19. 19:53
 14/18 A kérdező kommentje:
#12, milyen bepisilős rész?😅😂
2022. aug. 19. 23:20
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem arra gondolt, hogy "átázott" a bugyid. :D
2022. aug. 19. 23:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem gaz :D Volt egy promóció ahol volt 4 lány meg egy fiú . A srác volt a főnök és az egyik csajnak szulinapja volt ezért a srác vitt piakat😁 és gruppenben szexeltek egy irodában miközben kint kellett vna lenniük na ez volt a gaz 😂😂😂
2022. aug. 19. 23:40
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Kamu!

Hagyjuk már! Milyen randi az ahova 3 üveg bort visznek és meg is isszák!

2022. aug. 19. 23:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

3 üveg bor az fejenként 1,5.

Ez mondjuk egy jó pár órás randi alatt simán elfogy.

Fekszetek kint egy fél napot a mezőn, el tud fogyni.

2022. aug. 20. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!