Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy ilyen csajjal?
2020. dec. 8. 18:02
1/14 anonim válasza:
Úristen, régen láttam ilyen ronda teremtményt. Ilyen még a kalendáriumban sincs, mondta bendegúz. Lapos, csúnya, ferdeszájú, ragyás. Mi kell még a boldogsághoz?
6/14 anonim válasza:
Meglehet hogy a legrondább nő akit valaha láttam.
7/14 anonim válasza:
Hú, ettől a nőtől már küldtek nekem ismerősök videót. Ott normális ruhában, normális helyzetben volt, de... Hát, szerintem az egyik legantiszexuálisabb lény, akit valaha láttam.
8/14 anonim válasza:
Egy csúnya nő is ugyanúgy vágyik arra, hogy szeressék és hogy vonzó legyen valaki számára. Szomorú, hogy az adottságok miatt erre soha nem lehet esélye annak, aki csúnya és még el is kell viselnie egész életében a bántást és ezeket a negatív megjegyzéseket, amiket itt is olvasni. Ő legalább nem merül önsajnálatba, erősebb sokunknál.
9/14 anonim válasza:
#8: Te amúgy, mégis miről beszélsz?
1, A csúnya nő is arra vágyik, hogy vonzó legyen? Oké, nincs ezzel semmi gond. Ettől függetlenül még nem kell róla úgy beszélni, mint parlvinbarbiról, ahogy a 120 kilós férfiakat sem állítjuk be adonisznak. Akárki, akármire vágyik, jogunk van a szabad véleménynyilvánításhoz.
2, Ezt a nőt is simán fogja valaki vonzónak találni.
3, Ki mondta, hogy neki ezt az oldalt kell olvasnia?
4, Attól, hogy valaki nem azt írja, hogy szép nő, máris önsajnáltató lesz vagy mi?
Itt tényleg ennyire logikamentes felhasználók vannak 90% környékén a hasznos válaszokban?
10/14 anonim válasza:
Hát... ha nem ebben a macskajelmezben jön... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!