Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek után ti randiznátok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után ti randiznátok még a csajjal?😅

Figyelt kérdés
Szóval a sráccal ez volt a 6.-7. randink. Egy ilyen kis rét szerűségen voltunk, vittünk vagy 3 üveg bort, és meg is ittuk. Őszintén pont az a “részegségi stádium” állt be nálam, amikor elképesztően beszédes leszek, és nem nagyon gondolkozom előtte. Feküdtünk és már nem is tudom miről dumáltunk, de elkezdtem csak úgy nevetni, a beszélgetésbe tökre nem illően. Erre megkérdezte, hogy min nevetek, és valami olyasmit mondtam, hogy “kicsit beütött a bor, meg a sármod, és a felhőkbe is szex jeleneteket látok bele.” Elmutogattam neki, hogy a felettünk lévő felhő pont úgy néz ki mintha kutyában csinálnák. Akkor ő is elkezdett nevetni, és utána folytattuk a dumálást, de mellette néztük a felhőket és kerestük benne a szex pózokat, és ezen nevettünk. Meg közben olyanokról fecsegtem, hogy milyen szexi, meg hogy szívesen megnézném, hogy egy ilyen pasinak milyen a felsőteste. Simán levette az ingét (amúgy wow), erre mondta, hogy ő cserébe kér egy csókot, és az a csók picit vad lett, ő került alulra, és félek hogy érezte milyen hatással van rám, mert szerintem tökre átázott a bugyim.😅😅😅 22N

2022. aug. 19. 10:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
6-7 randi után ez már nem gáz. Én addigra már le is feküdtem a barátommal. És azóta is velem van😀
2022. aug. 19. 10:37
 2/18 anonim ***** válasza:
22%
Mondjuk én nem szoktam neki mondani, hogy mennyire szexi és mennyire kívánom, mert ezeket magától is tudja, nagyon is tisztában van azzal, hogy jól néz ki xd Én szeretek titokzatosabb lenni.
2022. aug. 19. 10:39
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Biztos 22 vagy? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. aug. 19. 10:41
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Randizni randiznék, mert azért öntsünk tiszta vizet is a pohárba, hogy bor ivászat után ne csak vizet kelljen prédikálni. :D

Amúgy ez a 6-7 randi mekkora időintervallumra lebontva? 1 hónap, 1 év?

2022. aug. 19. 10:44
 5/18 A kérdező kommentje:
1,5 hónap alatt
2022. aug. 19. 10:46
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem kistinik vagytok, mitől lenne gáz? 6-7 randi? Addigra már lefeküdtünk a ma már férjemmel.
2022. aug. 19. 11:00
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem vicces, aranyos és szexi lehetett a helyzet így ahogy leírtad. Tuti a srác is imádta.
2022. aug. 19. 11:07
 8/18 anonim ***** válasza:
39%
Én meg is dugtalak volna. 🤷
2022. aug. 19. 11:15
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Miért ne randiznék? Egyre jobban alakulnak a dolgok :)
2022. aug. 19. 11:20
 10/18 anonim ***** válasza:
15%

8. Feltételes módban biztos :D

Kérdező.

Szerintem nem gáz, de a tempo rajtatok áll. :)

Én nem adnám könnyen magam, úgy izgalmasabb :D !

2022. aug. 19. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!