Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek után fog keresni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után fog keresni, vagy hülyének/könnyűvérűnek fog nézni?

Figyelt kérdés

3. randi volt. Mindketten kizárólag komoly kapcsolatot keresünk.

Viszont... A 3. randiig nem is csókolóztunk. Randi közben csattant el az első csók. Majd amikor hazahozott, elköszönéskor vadul elkezdtünk csókolózni, ami tapizásig fajult, rettentően elengedtem magam, és azon kaptam már magam, hogy "ott" fogdos, én pedig hagyom. Le akartam állítani, de annyira jól esett, hogy nem bírtam, végül már ujjazott, én pedig fél perc alatt csendben elélveztem. Akkor szóltam, hogy hagyjuk abba, mert nekem korai. Nem tudom, hogy észrevette-e az orgazmust.

Még bocsánatot is kért, hogy elragadtatta magát, és azt mondta, hogy haladjunk lassabban, ha nekem ez gyors. Még elköszönés előtt megcsókolt egyszer.

Amiatt aggódom, hogy azóta sem írt, pedig eddig mindig írt randi után, este.

Szerintetek akarhat ezek után komolyan, vagy elástam magam?

2022. aug. 18. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Én a mostani párommal egy hetes netes beszélgetés után találkoztam először . Nála kötöttünk ki azon az este. Ma pedig már nagyban tervezzük a jövőt . :D

Szóval ha akar valamit, akkor úgy is keresni fog. Sőt szerintem te is nyugodtan legyél érdeklődő .

2022. aug. 19. 06:57
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
Fog keresni. Addig mindenképpen, amíg meg nem qúr. Utána meg attól függ, milyen a pasas valójában. Nyilván mindenki komoly kapcsolatot keres blabla blablabla. Legalábbis ezt kell mondani. Az őszinte szándék szex után derül ki.
2022. aug. 19. 07:20
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

Senkinek sem kell szarul éreznie magát azért, mert nem egy képmutató nyomorult, aki szándékosan tetteti a hülyét meg a balfaszt. Nekem ez a véleményem.

A három leghosszabb kapcsolatom (beleértve a házasságom) úgy kezdődött, hogy az első randik egyikén letepertük egymást. Én szexben gazdag, boldog kapcsolatra vágytam és az első perctől ennek megfelelően viselkedtem. Húzzon a pap qrva anyjába, akinek ezen múlik, hogy mit akar a másik embertől.

Az élet rövid. A szex jó. Élvezzétek.

2022. aug. 19. 08:53
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem fog keresni, nem ezért nem fog.
2022. aug. 19. 09:38
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
13: ja csak egy nonek nem jo erzes ha folyton hasznalva van marpedig az alkalmi kapcsolatok arrol szolnak:D
2022. szept. 8. 10:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Azóta már egyértelműsítettük, hogy egy pár vagyunk, bemutatott a barátainak, és természetesen már ezerszer lefeküdtünk! :)
2022. szept. 8. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!