Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek után fog keresni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után fog keresni, vagy hülyének/könnyűvérűnek fog nézni?

Figyelt kérdés

3. randi volt. Mindketten kizárólag komoly kapcsolatot keresünk.

Viszont... A 3. randiig nem is csókolóztunk. Randi közben csattant el az első csók. Majd amikor hazahozott, elköszönéskor vadul elkezdtünk csókolózni, ami tapizásig fajult, rettentően elengedtem magam, és azon kaptam már magam, hogy "ott" fogdos, én pedig hagyom. Le akartam állítani, de annyira jól esett, hogy nem bírtam, végül már ujjazott, én pedig fél perc alatt csendben elélveztem. Akkor szóltam, hogy hagyjuk abba, mert nekem korai. Nem tudom, hogy észrevette-e az orgazmust.

Még bocsánatot is kért, hogy elragadtatta magát, és azt mondta, hogy haladjunk lassabban, ha nekem ez gyors. Még elköszönés előtt megcsókolt egyszer.

Amiatt aggódom, hogy azóta sem írt, pedig eddig mindig írt randi után, este.

Szerintetek akarhat ezek után komolyan, vagy elástam magam?

2022. aug. 18. 23:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Hát ez elég szexre menős.
2022. aug. 18. 23:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy jó lenne ha nem magadon stresszelnél hiszen ő kezdett el fogdosni, tehát ő akart valamit. Akkor meg nem mindegy mit hisz? Miért nem azon gondolkozol hogy ő csak meg akart-e volna dugni?
2022. aug. 18. 23:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Majd kiderül. Ha most élvezed, szard le, hogy mi lesz később vele. Így is már megérte, nem?
2022. aug. 18. 23:45
 4/16 anonim ***** válasza:
63%

tipikus magyar női mentalitás, szexuálisan téged rohannak le, de utána még te érzed magad szarul.

vedd már észre a helyzet fonákságát!

2022. aug. 18. 23:54
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Ő csinálta, ne magad vádold! úgy vagy jó, ahogy vagy. túlságosan másnak akarunk megfelelni.
2022. aug. 19. 00:08
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

"Hát ez elég szexre menős."

Szerintem pont, hogy nem szexre menős. Attól, hogy valakivel komolyat akartok egymástól, még nem kell játszani egymás előtt a szentfazekat, nem lesz rossz dolog a vad csókolózás, ujjazás, stb. ha mindketten kívánjátok. Elfogadta, hogy neked ez gyors. Az meg, hogy "most nem írt, miközben eddig minden randi után igen" - hát nem tudom, két randi alapján mennyire lehet általánosítani - amúgy meg nem sok ember van, aki tényleg minden egyes randi után írna.

2022. aug. 19. 00:42
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem ertem. Együtt csináltatok valamit. Ha te konnyuveru vagy, akkor o is.
2022. aug. 19. 02:27
 8/16 anonim ***** válasza:
13%

Hagyjatok mar a kamu dumat, 4es meg 7es, "teged rohantak le es meg te erzed magad szarul" hat mivel o hagyta magat, jo hogy o erzi magat szarul. Ami egy ferfinak buszkeseg, az van hogy egy nonek szegyen.

Es nem kell nekem ugrani, nem azt mondtam hogy ez az en velemenyem, hanem hogy ezt mindig is igy gondoltak az emberek es szerintem manapsag is igy gondoljak. Semmi ertelme szepitgetni a dolgokat a kerdezonek. Ha ez a csavo ezek utan nem kivancsi ra komolyan, tudni fogja a kovetkezonel mit csinaljon maskepp .

Egy ferfi altalaban jobban becsuli azt a not aki nehezebben adja magat.

2022. aug. 19. 04:40
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Egy kapcsolat nem attól lesz komoly hogy hónapokig játszátok a szentet, akkor is ha majd' belepusztultok a vágyba. Nem a középkorban élünk. Nem egy olyan esetet hallottam, sőt velem is többször megtörtént, hogy azzal lett komoly, akivel első randin lefeküdtünk.
2022. aug. 19. 06:23
 10/16 A kérdező kommentje:
Ja, igazából én sem hiszek abban, hogy ami a férfinak büszkeség, az a nőnek szégyen. Baromira unalmas és kellemetlen, hogy amikor már kívánom a férfit és szívesen szexelnék vele, akkor el kell játszanom, hogy nem. Rohadtul nem voltam sok férfival, és egyszer sem mentem olyannal randizni, akit ne ismertem volna már alapból is, tehát nem úgy indul, hogy az első randin látom életemben először, hanem olyan férfiakkal randiztam, akikkel már alapból elindult valami, és már egy ideje vártam a randimeghívást. Szóval azért is rossz, ha kitalálja, hogy "könnyűvérű" vagyok és nem érdemlek tőle komoly szerelmi kapcsolatot, mert valójában még a saját mércéje szerint sincs igaza. Akkor tudok egy férfival elélvezni, ha lelkileg is vonzódom és a bizalmam is van felé...
2022. aug. 19. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!