Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eszperente pasassal érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszperente pasassal érdemes kezdeni komolyabban?

Figyelt kérdés

2022. aug. 17. 22:24
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

#29 kegyed sem kedvetlen, kegyed kellemesen kedves ember Levente. Testem szeglete melybe merev szerved teheted kellemesen nedves. Nejednek elvehetsz, reggel-este szeretkezhetsz velem, kedvesed leszek, te meg emberem.

Megremegve, nevedet el nem felejtve:

Lenke

2022. aug. 18. 10:25
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesem, tetszel... Lelkem veled szerelemre tett szert. S nem kellett kevernem vegyszert. Telhetetlen leszek s elengedem eme ,,egyszert", helyette kedvedre lenne ezer este velem? Persze reggelekkel...! Kellesz este, kellesz reggel, kellesz fejjel, kellesz fejed vesztve, kell eszed, s kellesz esztelen, lehetne tested velem... meztelen.

Egyetlen ember, mely szeret, mely kedves s perverz lenne veled, mely el nem feled:

Levente ❤️

2022. aug. 18. 10:37
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

#32 egyetlen Levente, engem teljesen lekenyerezel, szerelmem ezennel teljes, testem legrejtettem szeglete nedves. Ezer meg ezer este kell nekem veled, persze reggeleket sem elfelejtve. Kellesz meztelen, kellesz mezben, kellesz szexre, kell lelked. Gyermekeket nemzhetsz nekem, legyen veled ez teljes.

Testemet remegve neked szentelem, persze ne legyen kegyed perverz s szemtelen:

Lenke

2022. aug. 18. 10:48
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
*legrejtettebb :-D
2022. aug. 18. 10:49
 35/37 anonim ***** válasza:
Milyen egy eszperente pasi, kedves kérdező mond már el! Mitől eszperente egy pasi? Még az eszperantó sem etnikum...
2022. aug. 18. 12:04
 36/37 anonim ***** válasza:
73%
A kedves kérdező szerintem azóta megbanta a kérdést,amennyire szarrá lett trollkodva:D mondjuk ilyen kérdésre tényleg mit várt.en mindenesetre jól szórakoztam a szópárbajon:D
2022. aug. 18. 12:11
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Jaaj, skacok... Nektek nem esett le, hogy troll kérdés? :D A kérdező válaszából egyértelműen kiderült. A szavazás eredményéből meg egyértelműen látszik, hogy többségünknek leesett és tartottuk magunkat az eszperentéhez, ezért szavaztunk a nemre...

Levente.

2022. aug. 18. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!