Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszperente pasassal érdemes kezdeni komolyabban?
Ej... mely eme menyecske? Meg nem fejte? Ellenben megfejelte? Eszter?
Eszter nem lesz menyecske! Lenke se! Felejtsd el! Kezemmel nem veszem, nyelvemmel nem eszem ezeket meg! Nem kell nekem se melle, se keze, se szeme, se esze, se teste, se lelke! Lehetetlen!
Szeretettel: Levente.
Levente! Te nekem ne gyerekeskedj! Kellesz nekem te eszetlen, szeress engem, ez nem lehetetlen! Ne keseredj meg, testem-lelkem szeretgesd!
Szeretettel:
Eszet Lenke
Legyen! Gyere, te eszeveszett elme! Kellesz nekem Lenke, szerelmem ereje veled lesz teljes! Kell nekem tested szeglete melybe merev szervem tehetem s kell nekem lelked rejtett helye melybe bele leshetek, s ezer meg ezer szerelemmel, szeretettel lehet tele.
Nem kertelve, s szeretettel:
Levente.
#26 :D:D Testem-lelkem megnyerte kegyedet, lelkedet, testedet, s legmerevebb szervedet, melynek teje bennem lehet, megszexelhetsz, ez rettenetesen kell nekem, eszeveszett lelkes leszek veled, mert szeretlek.
Nem kertelve, szerelemmel:
Eszet Lenke
De kedves kegyed, ezt szeretem benned Lenke. Veled testem-lelkem ellenne s felmenne hegyekre, lehet nem egy menetre. Egyetlenem te leszel nekem, mert eszem vesztem veled, de el nem veszek teljesen... esetleg szemedben! Elvehetlek szerelmem? Leszel kedvesem?
Eszet vesztve, szerelemmel:
Levente.
Still better love story than Twilight... :D
Levente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!