Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lenne érdemes komolyabban rákérdezni?
Szerintem meg muszáj erről beszélned vele, mert ez így úgy tűnik, hogy csak azért kérte meg a kezed hogy "csendben maradj" de eszében sincs összeházasodni.
Tényleg nem baj ha csak két év múlva házasodtok, de akkor az legyen megbeszélve hogy majd akkor. Mert ha így haladtok a végtelenségig fogja halogatni.
Lehet erről beszélni és kell is de pár dolog:
Egyrészt szerintem az esküvő tervezés az inkább a nők számara érdekes. Szerintem a legtöbb férfit (kb a 95%-ot) nem érdekli a díszlet, ez-az, legyen kaja, legyen ital, valami zene, hivjuk a családot, barátokat aztán jónapot.
Másrészt ebben a helyzetben egy rendes esküvőt felesleges tervezni. Ki tudja mi lesz? Milyen korlátozások, mi lesz nyáron, ősszel, stb. Ebben a helyzetben nincs sok értelme lagzit tervezni.
Persze egy összeiratkozás más, de azon meg nem sok terveznivaló van.
Esküvő az annyi, hogy felhívjátok az anyakönyvi hivatalt, és két tanúval odasétáltok a megadott időpontban.
Ezt akár most, járványhelyzet alatt is simán megtehetitek ;)
Miért ne kérdezhetnél rá bármikor? Ő megtette az első lépést, ahogy a nagy könyvben meg van írva, innentől kezdve közös elhatározás a további. Nem látom okát, hogy miért ne lehetne szavad abban, hogy alakul a kapcsolatotok - illetve a saját életed! - a jövőben.
Sőt, ha ragaszkodsz a nagy banzájhoz, akkor szerintem 2022-re sincs túl korán lefoglalni egy időpontot, mivel rengetegen halasztották el az esküvőjüket tavaly, meg ahogy látom menyasszonyi csoportokban face-n, idén is.
Igen, a férfiak többségét hidegen hagyja a tervezés, de nem arról kell vele beszélned, hogy honnan rendeljétek a dekort vagy milyen ízű legyen a torta, hanem hogy kb. melyik időpont lenne a jó. Nem is értem igazán, mi értelme egy eljegyzésnek, ha eszébe sincs még házasodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!