Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18-19 éves lányok gyerekesnek számítanak még? Érdemes komolyabban kezdeni velük? 27F
Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 18:14
1/7 anonim válasza:
27 évesen egyáltalán hogy jut eszedbe ilyesmi...
2/7 anonim válasza:
#1 vagyok, nem értem a lepontozást, én 21 éves létemre sem ismerkedek 18 évesekkel, mert tök gyerekek még :D Max szex.
3/7 anonim válasza:
Vicces mert azt tapasztalom egyérettségi előtt vagy utána nem sokkal levő lány komoly(nak teszi magàt) még egy 2.od éves egyetemista làny gyerekes...Embere vàlogatja de komoly kapcsolatra nem valók. Ilyenkor lehúztok x évet együtt aztán azért gyűlöl mert nem járhatott àgyról ágyra miattad velem ìgy volt! 19,5 volt amikor összejöttünk velem 3,5évet volt fél év alatt utánam 3 pasija volt...
4/7 A kérdező kommentje:
#1 mit nem értesz?
A kérdésre válaszolj.
2017. aug. 24. 18:27
5/7 A legrosszabb válasza:
Durván 25 éves kor alatt a nők még kisgyerekek. Felfogásban, életvitelben, világképben, elképzelésekben, tervekben, mindenben. Bőven 25 fölött, 30 körül kezdenek valamelyest megkomolyodni.
6/7 anonim válasza:
A kerdes alapjan pont hozzad illenek, debil vagy te is, ok meg gyerekek.
7/7 anonim válasza:
Nehéz kérdés :$ szenvedni nagyon jó lehet velük, mint senki mással, viszont olyan kis szépek hogy nem lehet haragudni rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!