Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok elutasítás, csalódás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok elutasítás, csalódás ellenére hogy ne adjam fel az ismerekedést?

Figyelt kérdés

Eddig semmi sikerélményem nem volt, kicsit úgy érzem belefáradtam, rengeteg energiát fektetem bele de semmi haszna nem volt. De nem tudom elfogadni hogy nekem sosem legyen barátnőm. Nagyon zavar az is hogy nekem még sosem volt barátnőm és már nem vagyok annyira fiatal és egy csomó évem egyedül telt el. Pl sosem tudom már milyen tiniként vagy 21-22 évesen kapcsolatban lenni.

Szokták azt mondani hogy előbb utóbb mindenki megtalálja a párját, de ez mintha rám nem lenne igaz, nekem nincs szerencsém. Nagyon nagy előrelépés lenne nekem ha lenne kapcsolatom.

25F

2022. aug. 17. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Csak hagyd, hogy megtörténjen. Ne görcsölj rá ennyire, illetve ne hajtogasd magadnak azt, hogy ebből a szempontból milyen szerencsétlen vagy. Nem vagy az, csak még nem találtad meg a megfelelő partnert.
2022. aug. 17. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
akarod vagy sem? Amíg az nézed mennyi energiát fektetsz bele, addig nem is lesz sikered.
2022. aug. 17. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Én is matcheltem nemrég egy nagyon csinos/szexi nővel. Már rá sem mertem írni. Gondoltam úgy is van elég levele. Aztán csodák csodájára rám írt. Kicsit beszélgettünk, ő is mondta, hogy bejövök neki. Tali stb..

Nekem is sok kudarcom volt előtte, erre most hirtelen beütött ez. Szóval ne add fel!

2022. aug. 17. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
2 éve nem volt semmim, azóta volt két próbálkozásom ami nem jutott el a kapcsolatig, de perpill csajjal se beszélek, edzésre járok és köszönöm boldog vagyok így xd
2022. aug. 17. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Én feladtam ami nem megy azt nem kell erőltetni.
2022. aug. 18. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
5. Most a sok életképtelent öngyilkosságra sarkallod?
2022. aug. 18. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
6. Dehogy is. Találni kell mást ami boldoggá tesz.
2022. aug. 18. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:

7. Ajánlom figyelmedbe, de lehet kiég a maradék agyad is tőle xd

[link]

2022. aug. 18. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!