Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok nő barát egy férfinél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő barát egy férfinél?

Figyelt kérdés
Randizós időszakban vagyunk, kiderült róla, hogy elég sok nő barátja van, akikkel rendszeresen tartja is a kapcsolatot. Kivel több havonta, kivel hetente, de van, akikkel kb. minden másnap kommunikál. Közöttük akadnak olyanok is, akikkel korábban ismerkedett, csak valami miatt nem jött nekik össze. Azt mondta, hogy emberként értékesek és hasonló gondolkodásúak, mint ő, és csak azért, mert valamelyikük nem akart többet, butaság megszakítani egy jó kapcsolatot. A legszűkebb baráti körében egyébként főleg férfiak vannak. Tudom magamról, hogy ha beleszeretek, akkor valószínűleg nem fogom tudni jó szemmel nézni, hogy mondjuk más nőkkel kávézik kettesben. Volt már valaki ilyen helyzetben? 21/N

2022. aug. 17. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy két régi női barát oké, de az h minden ismerkedés eredménye az lett, h barátok lettek az nekem nem igazán fér bele.

N 30

2022. aug. 17. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt nőként ilyen fiú barátom. Rengeteg lány barátja volt, akikkel kettesben talalkozotty programokat csinált, közte velem is. Soha semmi nem volt közte és köztem ami több lenne barátságnál és a többi lánnyal sem. Viszont az új baránője megelégelte. Minden barátjával megszakittatta a kapcsolatot. Egy idő után a férfi barátokkal is mert a csaj midnenhol ott akart lenni.

Ennek az lett a vége hogy 8 év baratsagnak befellegzett, a sracnak meg egyetlen barátja sem maradt, csak a csaj. Esküvő lett, de a srác részéről csak és kizárólag a család volt vendég.

Neki megérte, nekem nem érte vna meg ennyi baráságot feláldozni egyetlen nőért

Na de a lényeg hogy nem feltétlen baj az ha sok lány barátja van főleg ha megbízol benne

2022. aug. 17. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ez rossz hozzáállás részéről. Az egyik fél nem akar többet, tehát legyenek barátok? És az ő vágyai? Elpárologtak?

Barátot az ember nem így választ általában.

Nekem nem tetszene, és ezért én sem akarnék belemenni a kapcsolatba.

2022. aug. 17. 12:06
 4/7 harebell ***** válasza:
12%
Nekem természetes, hogy vannak az embernek ellenkező nemű barátai is, úgyhogy ez engem nem zavar (sőt, igazából számomra még jó pont is, ha tud értékes baráti kapcsolatot fenntartani egy nővel, nem "csak" a nőt, mint potenciális romantikus/szexuális partnert látja benne). Nyilván nem mindegy, hogyan viselkedik ezekkel a barátokkal, de ha nem lépi túl a határt, szerintem nincs ezzel gond.
2022. aug. 17. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Női barátoktól nem kell tartani. Ha bele néznél a messengerembe, kb 10 női név között lenne 1-2 férfi elbújva. Na nem azért, mert akkora macho lennék, hanem a hobbim miatt inkább velük érintkezek.

Ettől még nem megyek el egyikkel sem kettesben kávézni. Tehát van egy határ, amit nem lépünk át.

2022. aug. 17. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Nálam hasonló a helyzet, pasi szemmel írok. Gimnáziumban és egyetemen is jelentős női túlsúly volt a nemek arányát tekintve. Nyilván emiatt több közeli nő barátom is van. Nálam eddig tudott működni a dolog. Kimondatlan szabály, hogy soha nem mondunk félreérthető mondatokat a másiknak, és csak olyan dolgokat mondunk, csinálunk, amit akkor is megtennénk, ha bármelyikünk párja jelen lenne. Nincs indokolatlan ölelgetés, puszilgatás, stb...

Úgy kell csinálni, hogy ne legyen a párom féltékeny. Mindig mondom neki, hogy ma később jövök, mert X-szel, Y-nal, találkozok. Nincs olyan, hogy dugdosnám a telefonomat, vagy félrevonulnék beszélni, üzenetet írni. A barátnőm is ismeri a telefonom kódját, van, hogy azt használja, amikor az övé mondjuk lemerült, vagy otthon hagyta. És fontos, hogy ezeket a nő barátaimat is ismerje, szervezünk közös programokat, összejöveteleket, ha nem is minden héten.

Eddig 4 komolyabb kapcsolatom volt, őszintén szólva egyikben sem merült fel soha, hogy bármi is lenne köztünk bármelyik nő barátommal.

2022. aug. 17. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:
32%

Na, én széjjelcsapnék köztük.

Barátkozzon pasikkal. Azok miért nem jók?

Pluszba elkérném egy kicsit a telefonját.

2022. aug. 21. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!