Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki játszik kivel és miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki játszik kivel és miért?

Figyelt kérdés

Mindketten elmúltunk 30 évesek, egyelőre online chat volt egy-két hétig és pár telefonbeszélgetés.

Először nagyon szimpi volt a srác, de aztán előjött elég személyes és szerintem érzékeny kérdésekkel, amit talán az első személyes találkozás alkalmával meg lehet kérdezni, de amúgy fura. Többek között azt, hogy milyen autóm van, milyen ingatlanom van és most melyikben élek, ki az exem stb.

Aztán máskor meg faggatott, hogy mikor mit csinálok, hányan vagyunk együtt adott helyen stb.

Annyira begurultam, hogy kértem, hagyjuk abba az ismerkedést, mert ezt én nem így képzeltem.

Persze pár nappal később lenyugodtam és írtam, hogy találkozzunk, ha van kedve. Erre azonnal igent mondott, szóval egy hét múlva tudunk is személyesen dumálni, viszont ő azóta nagyon más lett, rettentő kimért velem és kevesebbet ír. Rákérdeztem, hogy miért, erre annyit mondott, túl sokat adott magából és most nyomja a fékpedált (…)

Kíváncsi leszek, hogy élőben milyen lesz, de ez most nem tűnik udvarlásnak egyáltalán.

2022. aug. 14. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted, hogy levakartad. Jogosan tetted, normális ember ilyeneket nem csinál. Túl személyes volt, túl hamar, rögtön kutakodott az életedben, számonkért és még találkozni se találkoztatok. Egyes dolgai még akkor is gázak lennének, ha már együtt lennétek, nemhogy így.

A kétségbeesésed viszont azt eredményezte, hogy "visszafogadtad", adtál neki még egy esélyt. Ha meghozol egy döntést és változtatsz rajta, az komolytalan és gyengeséget áraszt. Egy instabil ember ezt röhögve kihasználja.

Na most hogy ő az-e, azt nem tudni. Mutat jeleket, amik alapján lehetséges. Hagyni kéne a csába és hallgatni a megérzésedre.

2022. aug. 14. 20:58
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi 🙏🏻

2022. aug. 14. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak jók voltak a megérzéseid. Egy esélyt nyilván adhatsz a randinak, aztán majd minden kiderül.
2022. aug. 14. 21:14
 4/11 A kérdező kommentje:

Így lesz :)

2022. aug. 14. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

De azért ha elkezdtek randizni, mert változik, ne feledd, ő ILYEN.

Nem érdemes szólni semmiért. Mert ha változik is az ember a kérés hatására, az csak átmeneti lesz. Hisz ő olyan, ami miatt szóltunk neki.

2022. aug. 14. 23:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem hogy lehet ilyet kérdezni hány ingatlan meg milyen kocsi?..

Ez ilyen aranyásó lenne?

2022. aug. 15. 00:09
 7/11 A kérdező kommentje:

Akkor ezt bebukta velem 😂

2022. aug. 15. 00:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Majd léci meséld el mi volt a randin?

Reméljük neki több ingatlana valami jó féle kocsia is van, ha már annyira érdeklődik ezek iránt is.

2022. aug. 15. 00:21
 9/11 anonim ***** válasza:
😀😀
2022. aug. 15. 00:22
 10/11 A kérdező kommentje:

Mindenképpen leírom majd, mi volt :)

Amúgy az autót nem direktben kérdezte meg, hanem úgy, hogy neki vinni kell szervízbe a sajátját vagy vmi hasonló volt 😂

Amúgy diplomával és beszélt idegen nyelvvel tuti megelőzöm, ha ingatlannal és autóval nem is 😂

2022. aug. 15. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!