Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 28 évesen tudtam külön költözni és egyedül lakni először, akkor be tudok pótolni még dolgokat?
Mit szeretnél bepótolni?
Eddig is voltak barátnőid. Attól, hogy egyedül élsz, attól nem gőzölnek be a csajok, és fogsz naponta 3-at hazavinni egy órára.
3. Saját lakás. Igaz csak egy másfél szobás panel, de az én nevemen.
2. Azt, hogy az utóbbi néhány évben azért mégis csak kisebb sikerem volt. Nem egy lányt "turn off"-olt, amikor mondtam hogy albérletben lakom lakótárssal. Még 20 évesen lehet nem érdekli őket, de idősebben igen.
"és olyankor is általában nála voltunk a lakásában, albérletében, stb. "
Huh, huszonéves csajnak volt saját lakása? Nem rossz! Azért kíváncsi vagyok, hogy mit dolgozott, hogy ennyi idősen már saját lakása van.
9: ". Az utóbbi pár évben már csak ha nagyon tetszettem egy csajnak akkor volt valami (és így le tudta nyelni, hogy nem egyedül lakom) és olyankor is általában nála voltunk a lakásában, albérletében, stb."
Tehát neki van saját lakása, tökmindegy hogy honnan, akkor legyen a pasiknak is, jó végül is neki is tökmindegy, hogy honnan csak legyen. Illetve gondolom a csajok nagy része ezt mindenképp elvárja, mert most miért kapjon ő kevesebbet, mint a másik csaj, aki csak jó helyre született, de lehet hogy rondább, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!