Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, akik sikertelenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik sikertelenek a nőknél, azok miért nem költöznek az anyukájukhoz, hogy ne legyenek egyedül, nem lenne könnyebb anyukáddal az élet?

Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Ha egy ferfi az anyjaval el, az számomra kizáró ok...
2021. máj. 3. 17:20
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

De hát ott vannak, el se költöztek sose.

Aki meg elköltözött egyszer és képes volt menedzselni a felnőtt életét, az soha többé nem tudna visszamenni gyerekstátuszba.

2021. máj. 3. 17:21
 3/11 A kérdező kommentje:
1. nem tök mindegy.. egy sikertelen férfinak így is úgy is sikertelen lesz a nőknél...
2021. máj. 3. 17:22
 4/11 A kérdező kommentje:
2. Ez nem igaz.. 5 éve elköltöztem szüleimtől, önálló életet kezdtem, folyamatosan kerestem barátnőt, de nem akartak a nők, nagyon rossz volt egyedül ezért visszaköltöztem a szülőkhöz, így most könnyebb az életem, egymást segítjük...
2021. máj. 3. 17:26
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Nő vagyok és egyedül élek, de így sem vágom, mi értelme volt vajon kiírni ezt a ostoba kérdést...
2021. máj. 3. 17:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Barátaid nincsenek? Mert nekem a barátaim a legnagyobb támaszaim az életben. Még a középiskolából ismerjük egymást, fél életemben ismertem őket és nagyon jóban vagyunk így 4-en.
2021. máj. 3. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Eddig is a nőknek probléma volt ez a téma, főleg, hogyha a kérdező variációja megvalósul...? Kész katasztrófa.
2021. máj. 3. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha egy társkeresésben sikertelen férfi vissza költözik a szüleihez akkor véglegesen elveszi magától az esélyt hogy talán valamikor lesz kapcsolata
2021. máj. 3. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi ez a baromság hogy költözz vissza anyádhoz? MEg az anyjával él...

Itt lakik apám, sőt még húgom is :D

Egyébként könnyebb így az élet, ez nagyon igaz.

Egyedül biztosan nem költöznék el, mert baromság.

Sose értettem, hogy miért jó egyedöl lakni valahol, ha van lehetőség otthon maradni ÉS jól kijön az ember a családjával. Hogy ez miért ciki.

Nyilván ha lenne párom ÉS olyan szintre jutnánk, hogy úgy érezzük közösen érdemes lenne továbblépni, akkor csak a kényelem miatt nem maradnék otthon.

De mivel nincs, így ez a legésszerűbb megoldás.

2021. máj. 3. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Persze alapból selejt a srác, de ha visszamegy mamahotelbe akkor változik valami? Ne rőhőgtess!

L

2021. máj. 4. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!