Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a férfi, aki mindig csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, aki mindig csak néz, azt várja, hogy én kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
És mi van olyankor, ha én azokat a férfiakat részesítem előnyben, akik még mernek szólítani egy nőt, aki tetszik nekik?

2022. aug. 11. 14:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
A nő választ mindig, válaszd azt, amelyik olyan, mint akit szeretnél inkább, tehát azt, aki megszólal spontán.
2022. aug. 11. 20:12
 22/29 anonim ***** válasza:
73%

Belőled a látvány is elég, több már sokk lenne, sokk:D

Jó jó a teste, de a feje....áhhh:DDD

Jó jó a feje, de ekkora ádámcsutkás "nőt":DDDD

2022. aug. 11. 20:53
 23/29 anonim ***** válasza:
Hány éves a férfi akiről szó van?
2022. aug. 12. 07:51
 24/29 A kérdező kommentje:
23. Mindkettő 30as
2022. aug. 12. 15:21
 25/29 anonim ***** válasza:
És neked mondjuk egy 40-es férfi már nem pálya?
2022. aug. 12. 16:02
 26/29 A kérdező kommentje:
A 40-esek már nem párt keresnek, a 30-asok meg még nem. De sok 40-es nagyon rossz állapotban is van külsőre és mentálisan. Bár nem mindenki.
2022. aug. 12. 16:23
 27/29 anonim ***** válasza:

26

Mit keresnek a normális 40-esek, ha nem párt???

Azért a 30-as nőket látva se lehet tapsolni állapotukért...

2022. aug. 12. 19:53
 28/29 anonim ***** válasza:

27 #

Kicsit azért ez túlzás, mert ha valaki odafigyel egy kicsit magára, akkor 40-45 ig még lehet egész jól kinézni, akár férfi akár nő az illető.

/Álltalában az elhízás a kúlcs kérdés egyébként./

30 körüli nők még nagyon jól néznek ki, erőfeszítés nélkül.

Na persze nem 100 kilósan, ez tény.

45-50 fölött, na ott bizony már valóban elkeserítő a helyzet.

Ott már tényleg csak néha néha, véletlenül akad valamire való nö és férfi.

Kérdező.

Én sem értem mi a probléma a körülötted lévő pasikkal.

Mindenféle jelzés nélkül én sem merek kezdeményezni, ez így igaz.

Kicsit félénkek lettünk a rengeteg elutasítás miatt, mondjuk ez is igaz.

Nagyon megnőtt a nők férfiakkal szembeni igénye. Csak a 10+ pontos férfiak kelnek el.

/ De ez már egy külön téma./

Viszont ha látok egy mosolyt, egy kis kedvességet, valami jelzést, akkor minden további nélkül kezdeményezek.

/Bárcsak történne velem ilyen./

Úgyhogy nem tudom miféle pasikák ezek.

2022. aug. 12. 21:30
 29/29 anonim ***** válasza:

28

Nekem az nem odafigyelést jelent-ápoltságot, ha kitetkózza szemöldökét, leégeti szoliban fejét és testét, bevakolja arcát, mint a mester a templom falát, aztán végén teleprintelteti mindenféle ákombákom marhasággal testét...ezek már 20 évesen is rondák és gusztustalanok, de idővel még inkább.

Ez neked igényes??? Ilyenből van egy tucat percenként, de 1 normális trendüléstől mentes szinte hetente 1x szerencsés esetben, ha látni....

Mára az egész keresésdi kb annyira éri meg, mint elmenni a cukrászdába, megnézzük a tortákat és meglátjuk áraikat, majd mérlegelés után arra jutni, ennyi is elég ebből, mert csak anyagilag leéget és még gyomorrontást is okoz:)))

2022. aug. 13. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!