Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a férfi, aki mindig csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, aki mindig csak néz, azt várja, hogy én kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
És mi van olyankor, ha én azokat a férfiakat részesítem előnyben, akik még mernek szólítani egy nőt, aki tetszik nekik?

2022. aug. 11. 14:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Úristen. Jóindulattal tippeltelek volna egy 22 éves lemeradott tininek.
2022. aug. 11. 15:24
 12/29 A kérdező kommentje:
11. Miért lennék tini? Azért mert nem szokásom férfiakhoz odamenni és a legtöbb férfi ezt várja, mert biztosra akár menni és nem vállalja az esetleges elutasítás lehetőségét?
2022. aug. 11. 15:37
 13/29 A kérdező kommentje:
*akar
2022. aug. 11. 15:38
 14/29 anonim ***** válasza:
70%

Na pontosan ezért. Mert akkor érteném mért nem látsz semmit. Te vállalod az esetleges elutasítás lehetőségét? Menj oda, kérdezd meg, hogy úgy látom bejövünk egymásnak, gondoltam megkérdezem van-e kedved meginni valamit. Ezt a kondis csávóval csináld meg, mert azt könnyebb váltani mint munkahelyet. Aztán vagy bejön vagy nem.

Az, hogy valaki miért ilyen. Ezeregy oka lehet. Számít?

2022. aug. 11. 15:42
 15/29 A kérdező kommentje:

14. De miért egy nőnek kéne, indokol már meg? Egy férfinek legyen önbizalma, magabiztosság, határozottság és pozitív attitűd, hogy nem úgy áll a nőkhöz, hogy semmi esélyem nála, úgyis elutasít.

De mi az a nagy elutasítás, amit egy nő mondhat, bocsi ? Ne haragudj, van barátom. Ez szörnyű lehet. Ez marha nagy elutasítás. Szerintem egy igazi férfi nem anyámasszony katonája és az mindenképp megpróbálja már a maga megnyugtatására is, ha tetszik neki egy nő. Bocsi, de én így látom. Aki nem ezt csinálja, az számomra gyamoltalan és nem nevezném igazi férfinek.

2022. aug. 11. 15:49
 16/29 anonim ***** válasza:
70%

Nekem teljesen mindegy, hogy odamész-e vagy sem. De attól, hogy itt toporzékolsz egy délutánt még nem fog odamenni hozzád.

Persze, tök jó amit gondolsz, de ebben az esetben NINCS így. Akkor mit tudsz tenni? Vagy odamész te vagy továbblépsz. Több opció nincs.

Amúgy most mondtad el, hogy gyámoltalan és férfiatlan mindkettő, mit izgatnak akkor?

2022. aug. 11. 15:53
 17/29 anonim ***** válasza:
Én konditeremben nem ismerkedem pl, nálam az tabu. Jó egyszer megdugtam egy csajt onnan, de az véletlen volt😅
2022. aug. 11. 15:57
 18/29 A kérdező kommentje:
16. Mert régebben volt bátorság a férfiakban. Ma meg a legtöbb ilyen és a nőktől várják, mert akkor 1000% biztos, hogy ők kellenek a nőnek. Miért veszett ki már az igazi férfiasság a mai pasikból? Csak 100x-os megerősítésre mozdulnak. És ez idegesít, mert egy igazi nő, igazi férfi mellett akar lenni és nem olyanok mellett, akik mindig várják a megerősítést, szivecskézést, likeolást
2022. aug. 11. 15:57
 19/29 anonim ***** válasza:
Engem is sokminden idegesít amit a nők csinálnak, próbálok nem olyan nőket találni. Szerintem jobb ötlet mint megváltoztatni valakit.
2022. aug. 11. 15:58
 20/29 anonim ***** válasza:
Nekem van vér a faxomban én odamegyek hozzàd😘
2022. aug. 11. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!