Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig én futok a nők után? Néha jólesne, ha fordítva lenne.
Jó, egy dolog, hogy a férfinak kell udvarolni, stb stb....de már ezt is vitatom ,mert pesten pl aztmondták ismerőseim, tök 7 köznapi dolog, ha a csaj szedi föl a pasit.
Csak néha, jolesne tényleg, ha rámírna egy lány, "futna utána" vagy valami...az önbizalmamnak nagoyn jot tenne.
biztosan bennem van a hiba, mert haverok mondják, hogy alig győznek levekarni bizonyos csajokat.
Jó, valőszínű ha nemjönne be a csja énis azt tenném, de legalább akkor is tudom, hogy valakinek bejöttem...:/
állítólag jól nézek ki, sármos vagyok...nemtudom mit higyjek....azt tuti,hogy belűröl semmi önbizalmam sincsen, és szakítás után is vagyok ,szóval nagyon borúsan látom a világot, és jovolna egy valaki lány, aki kicsit feledtetné ezeket velem..:/
Csajozás 1. szabálya: Ne te fuss a csaj után! A csaj fusson utánad!
Csináld úgy hogy a csaj elhiggye neked hogy te nélkülözhetetlen vagy nem tud senkivel sem pótolni. Ne a csaj ne érjen rá találkozni ha nem te ne érjél rá.
Másik dolog ha azt akarod hogy a buliban esetleg a csajok jöjjenek hozzád akkor tanácsolom hogy kezdj el járni konditerembe szerezz egy izmos testalkatot és utána már nem lesz gond.
itt msot vitáznék egy sort.
több ellenpélda is van rá, hogy az izmos testalkat pusztán nem elég.
több haverom is ilyne kigyúrt állat, és majd 1 éve egyedül vannak, de ugy ám, hogy minden 7 végén buliznak, de csóknál tovább sosem jutottak.
és sajnos manapság, a giliszta test, és a kisfiús arc a nyerő a csajoknál.
én testalkatilag, hát modnjuk rá hogy izmos vagyok (kondiztam 1 véet, utána abbahagytam), jött fel azóóta zsír, szóval iylen hogymondjam...átlagos, izmos....nemtudom...télleg...XD
de egy helyes pofival, többre mész, mint egy izmos testtel.
az első dologgal hogy hadjam ,hogy várjam csaj fusson utánam, meg az a baj, hogy ha erre várok, tényleg egyedül leszek egész hátralévő életembe....:/
Elso valaszolonak uzennem, hogy a csajozasnal egyaltalan nem igaz, hogy a csajnak kell utanad futnia. Ez mekkora hulyeseg. Azert vagy ferfi ,hogy kezdemenyezz. Max abban ertunk egyet ,h bizonoyos noknel utana kell egy kis tavolsagot tartani amig be nem kapja a horgot. Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy minel jobban kimutatom hogy erzelmes vagyok annal jobban fog ragaszkodni mert a ferfiak altalban nem ilyenek.
Viszont, a tartos kapcsolat tekinteteben igazad van, hogy ameddig nelkulozhetetlennek tart addig veled fog maradni.
Kedvese kerdezo!
Az elso lepest akkoris neked kell megtenni. Nem egyszer jott mar oda hozzam no hogy randizzunk, mindig visszautasitottam teljesen mind1 hogy nezett ki. En vadasz vagyok, kell a korozgetes, a varakozas, sokkal edesebb az a vad, amire ki vagyok ehezve mar napok/hetek ota.
A kigyurt testalkathoz kell onbizalom is. S mivel irtad hogy azert akad nekik csaj igy szerintem csak ok a benak hogy nem lesz belole tobb.
Amugy meg buliba csajozni ill a tartos kapcsolat nem igazan fer ossze, persze bulija valogatja.
Onbizalamat lehet fejleszteni! Tudod hany visszautasitast kaptam? Viszont a hatarozott (nem a bunko) fellepes mindig jo pont!
Sok Sikert!
Ja, ismerős a helyzet.Én is magas vagyok, jóarcú de lúzer a nőknél, legalábbis utálom a hóditást.Inkább ismerkedni szeretek, ideálom a kölcsönös érdeklődés, nem teperés egy csaj után.Ritka az ilyen, legtöbb nő azt szereti ha mind beszéltetik, hóditják, ők meg csak röviden válaszolgatnak az elején.Én szeretném tapasztalni azt, hogy egy csaj is teper, legalabbis tesz egy kicsi erőfeszitést az ismerkedés érdekében, amúgy nem érdekelnek a nemi szerepek, én a mentális szabadságban hiszek.Sok nő azzal takarja a félénkségét, hogy egyből azt mondja, hogy a férfi dolga, mit képzel, csak nem ő foglya megszerezni a pasit.
Egy megtörtént eset, buszban álltam, nem is nézelődtem jobbra ballra, el voltam kicsit gondolkozva.Egyszer csak hallom hogy egy néni mondjaa lányának, vagy unokájának, hogy milyen szép fiatalember, erre a csaj kifakadva, szinte felháborodva, indulattal, hogy "Én aztán nem megyek oda hozzá, az ő dolga, hogy ide jöjjön hozzám...".Nekem semmi közöm nem volt a csajhoz, nem is bámultam, nem értettem ezt az indulatos viselkedését.Ha én tetszek neki, akkor miért reagál igy és elvárja kötelességszerüen, hogy odamenjek hozzá.
Itt meg lehet nézni egy Budapesti ismerkedést angolul:
ma10:47 Diavolino44
'Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy minel jobban kimutatom hogy erzelmes vagyok annal jobban fog ragaszkodni mert a ferfiak altalban nem ilyenek'
-Ezzel csak az a gond, hogy én ilyet az életben nem tapasztaltam!!! Inkább az ellenkezőjét!!! Sőt 2 alkalommal még el is mondták, h miért nem kívánnak velem többé találkozni: TÚL ÉRZELMES VAGYOK, ÉS EZ NEM FÉRFIAS! Ezzel inkább próbálkozzak másnál!
_Pedig szerintem egyáltalán nincs így, csak szeretek dolgokat még az elején tisztázni. De már mindegy, kicsit unom, h sosem vagyok elég jó, ezért igazából már lesz.rom az egészet úgy ahogy van!
Ha ez valakit nem zavar, itt megtalál, amúgy meg én nem fogok keresni, mert már nagyon unom ezt az egész sz.rságot... :(
Még annyit, hogy ha egy pasi érdeklődik irántatok, azt ne szivassátok, meg teszteljétek azt hogy meddig bírja a szerencsétlen, mert tudom (tapasztalat) h már az elején eldöntöttétek, ettől úgysem akarok semmit, de azért még jól eljátszadozok vele!
Ne csodálkozzatok, ha ez a pasi egy idő után megunja h csak szórakoztok vele, és nő gyűlölő lesz!
Még egy Pesti leszólitás videó, csak hogy lássátok, hogy reagálnak a csajok.
Ha szakítás után vagy, akkor szépen gyászold meg a kapcsolatot, és kész. Ne az legyen az első dolgod, hogy be akarsz csajozni.
Az önbizalom növelésnek pedig abszolút nem az a módja, hogy kéreted magad a lányoknak.
Magadnak kell helyreraknod, rakd rendbe magad érzelmileg. Hiába buknának rád 100-an, akkor sem biztos, hogy megjönne az önbizalmad.
Nekem szakítás után nagyjából visszajött az önbizalmam, aztán nemrég tudtam meg, hogy az exemnek nője van. Hiába stíröl 300 pasi az utcán, hiába próbálkoznak be, az önbizalmam épp úgy lecsúszott a béka feneke alá, mint azelőtt. Mert magamban nem raktam helyre a dolgokat.
Arra pedig vigyázz, hogy mit kívánsz (nem tudod, levakarni a lányt), mert nagyon megbánhatod.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!