Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mindig én futok a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig én futok a nők után? Néha jólesne, ha fordítva lenne.

Figyelt kérdés

Jó, egy dolog, hogy a férfinak kell udvarolni, stb stb....de már ezt is vitatom ,mert pesten pl aztmondták ismerőseim, tök 7 köznapi dolog, ha a csaj szedi föl a pasit.

Csak néha, jolesne tényleg, ha rámírna egy lány, "futna utána" vagy valami...az önbizalmamnak nagoyn jot tenne.

biztosan bennem van a hiba, mert haverok mondják, hogy alig győznek levekarni bizonyos csajokat.

Jó, valőszínű ha nemjönne be a csja énis azt tenném, de legalább akkor is tudom, hogy valakinek bejöttem...:/

állítólag jól nézek ki, sármos vagyok...nemtudom mit higyjek....azt tuti,hogy belűröl semmi önbizalmam sincsen, és szakítás után is vagyok ,szóval nagyon borúsan látom a világot, és jovolna egy valaki lány, aki kicsit feledtetné ezeket velem..:/

2012. jún. 1. 10:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lolita Haze

'Arra pedig vigyázz, hogy mit kívánsz (nem tudod, levakarni a lányt), mert nagyon megbánhatod. '

-Pedig elég lenne csak egy, aki velem szeretne lenni...:(

2012. jún. 1. 11:25
 12/14 anonim válasza:

Neked kell egy puncimágnes...;)

pl.:

[link]

2012. jún. 1. 14:15
 13/14 Diavolino44 ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem más a tapasztalatom, ha félénk a lány akkor ez bejön. Oshoról mindig van a fejembe 10 mondás amire lehet már építeni egy pár percet.

A videók amúgy nagyon jók. Csak ha ugyanezt egy magyar srác csinálja akkor szépen elhajtják azzal hogy bunkó. Megnéznék ebből egy magyar változatot is :)

Amúgy a kanadai srác nagyon jól kötötte át a dolgokat, erre a férfiak 90%-a erre nem képes, lassabban kapcsol az agya. Nekem is.. :(

2012. jún. 1. 19:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Így van, épp itt az ideje a rendszerváltásnak!

Ez a kérdés épp ideillik!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__30247..

2012. jún. 1. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!