Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mit tennél ha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tennél ha így viselkedne veled egy fiú?

Figyelt kérdés

Bejöttök egymásnak de nem veled hanem egy másik fiúval jön össze. Majd amikor vele szakít, akkor össze akarna jönni veled.

Mit gondolsz ettől a viselkedésről, korrekt dolog szerinted?

2022. aug. 4. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Nem tartom inkorrektnek, miért ne választhatna mást végül? Az ismerkedés nem kötelez senkit semmire.

Viszont nekem nem lenne pálya sem olyan, aki biszexuális, sem olyan, akinek B terv voltam, és miután az A terv nem jött össze, még én is lehetnék érdekes.

Simán csak udvariasan elutasítanám a további közeledését.

2022. aug. 4. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
általában nem tartom korrekt dolognak. "B terv" jellegű és jó esélyre lesz "C terv" is belőle. Tehát félő, hogy csak addig kellenél, amíg nem talál jobbat
2022. aug. 4. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Passzolnám, mert nem szeretném, hogy rajtam kísérletezze ki, hogy biszex vagy tényleg meleg.
2022. aug. 4. 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam, szóval ha egy másik LÁNNYAL jönne össze, heterókra gondolok!
2022. aug. 4. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!