Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mikor viselkednek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mikor viselkednek így egy fiúval?

Figyelt kérdés

Elsőre kimutatta hogy tetszem neki, párszor találkoztunk társasággal. Majd elhívtam volna találkozni kettesben, de eltűnt. Valószínüleg talált jobb fiút. Aztán egyedül lett, akart volna velem találkozni, de nem értem rá, mert sok munkám volt azon a héten, majd mikor találkozhattunk volna újból lett valakije.

Mit szórakozik velem?

Csak addig vagyok jó amíg nincs valaki? Miért csinálja már másodjára ezt? Ha engem akarna akkor nem ismerkedne szerintem mással. Neki nem sz@r érzés ez, hogy úgy viselkedik mint egy ribi?

Meg én eleve nem értem azt hogy lehet rövid időn belül megfelelőt találni.

Lányok, miért csinálhatja ezt a lány? Ti is viselkedtetek már így?

2022. márc. 12. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős a lány
2022. márc. 12. 21:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem is, mert én normális kapcsolatot szeretnék és ezek után nem tudom mi lenne belőle. Gondolom megcsalna akkor:(
2022. márc. 12. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
hagyd, ebből nem lesz semmi
2022. márc. 12. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!