Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire gondoljon az ember, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljon az ember, ha valaki hirtelen így kezd el viselkedni? Kicsit hosszú lesz.

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, akivel az 1 hónap folyamatos kapcsolattartás mellett 2x is találkoztunk személyesen. Nagyon jókat beszélgettünk, a 2. találkozás után elcsattant egy kis csók is búcsúzáskor. Minden jel arra mutatott, hogy működik minden. A szexuális fantáziától kezdve az élettel kapcsolatos nézeteink. Mindennap írtunk, nem telt el úgy nap, hogy legalább egy "mizu, hogy vagy?" erejéig ne keressük fel a másikat.

Múlthéten találkoztunk volna, de nem jött össze, a hétvégén pedig elutazott. Azzal búcsúztunk el írásban, hogy amikor tud jelentkezik. Ez keddig tartott. Már a hétfői napon is éreztem, hogy valami nem okés, de gondoltam, hogy csak rossz nap, nem ér rá (mondta, hogy el lesz foglalva). Másnap írt magától, de fura módon, viszont úgy voltam vele, hogy nem várhatom el, hogy ő teperjen, ezért írtam én is (ahogy eddig is szoktam magamtól is). Elég hamar lezárta a beszélgetést, talán 2 mondatot írtunk. Azóta nem jelentkezett. Kedd óta eltűnt. A közösségi oldalakon online, szívecskékkel reagál a sztorijaimra... De írni nem ír. Nem értem. Én pedig már megalázónak érezném ha újra én írnék rá. Nem tudom. Viszont megöl belül ez az egész, hogy most mi is van. Mi történik... Rettentően félek, hogy pár nap múlva esetleg úgy ír rám mintha mi sem történt volna, én pedig ezt hagyom..

Mit tennétek a helyemben? Gondolkodtam, h törlöm minden oldalról de gyerekes lenne.

2022. júl. 22. 16:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést az esetleges hibákért vagy a nyelvtan helytelen használatáért. Gyorsan kellett írnom. :-)
2022. júl. 22. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Várj egy hetet és ha nem ír, törődj bele. Lesz másik.
2022. júl. 22. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezz rá nyugodtan, hiszen elkezdett alakulni köztetek valami a szünet előtt. Kérdezd meg lesz-e folytatása, mert ha nem akkor nem kergetsz te sem ábrándokat, így tiszta.
2022. júl. 22. 18:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak attól tartok, hogy aztán kihozná úgy a dolgot, h én drámázok.. Nem?!
2022. júl. 22. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ha kedd óta eltűnt, szerintem normális ha ma, vagy hétvégén ráírsz hogy mit csinál stb.
2022. júl. 22. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Ahogy léptem be a kontómba, ez járt a fejemben nekem is, hogy kedd óta elég sok idő eltelt. Úgy gondoltam, h vasárnapig várok, h magától jelentkezik-e.
2022. júl. 22. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!