Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik szeretnének együttélést, gyereket, férjet, ők kb hány évesen kezdenek el komlyabban ismerkedni?
16 évesen volt az első kapcsolatom. 2 évig tartott. Majd voltak még utána rövidebbek, utána egy 4 éves. Utána rövidebbek, majd egy 10 éves kapcsolat, ahol megfogalmazott hogy legyen gyerek. Lett, azóta a férjem.
Nekem nem a kiélés volt fontos, hanem a stabil munkahely, lakás, és egy épkézláb pasi akivel nem csak bulikázni lehet.
#4! Persze, értem. Arra írtam, hogy nekem ez a tudatosság se volt. Mindig a szívemre hallgattam, sose az eszembe. Ha szerelmes voltam, akkor is belementem, ha előre láttam, hogy sírás lesz a vége, nem még azt nézegessem, milyen apaalapanyag😂 Amúgy a legtöbb a, plátói volt, tehát eleve nem volt esély gyerekre, b, már volt(ak) neki, szóval tudtam, hogy jó apa, csak nem az én gyerekemnek😕Akivel lehetett kapcsolat, gyereke se volt, azoktól meg én nem akartam, mert nem voltam szerelmes 🤷🏼♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!