Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nem rossz az ha vége egy kapcsolatnak és előröl kell kezdeni egy fiúval az ismerkedést, főleg ha már komoly kapcsolatot, gyereket akartok?
Ha vége, akkor a szerelmibánat miatt rossz. Utána az ismerkedés izgalmas, azt élveztem.
A gyerekkel meg úgy voltam, hogy egy dolog vágyni rá, de addig, amíg nincs egy erre alkalmas partner ÉS a megfelelő körülmények, addig nem. Szépen, fokozatosan alakult ki, ahogy a párommal tervezgettük a jövőt.
Ugyan gyerekem már van és most párom is, akivel jó minden.
De Én egy idő után utáltam már azt a hülye ismerkedést.
N 30
De nekem nagyon rossz.
Amikor látom a másikon hogy még nem is ismer azt sem tudja mit lehet bennem szeretni, nem ismeri a köreimet, nem tudja rolam az infokat, nem fogja még meg bennem semmi, külön kapálóznom kell egy kis szikráért is hogy végre felnyiljon vki szeme, hogy kivel van együtt valójában, és végre hősszerelmes legyen aki ha kell, a tűzbe is megy értem, aki totálisan kikészül amikor elhagyom majd, ha el kell, és mindezeket elérem es később vége, sajnálom ugyan, de felállok ebből is, és akkor kezdődik az egész előlről egy újjal, "üres tekintete" van annak, akivel ismerkedem, még nem ismer, még nem tudja mit lehet bennem szeretni, ..
Ez a pont, a kezdet amikor még félvállról kezelnek, amikor meg nem tudják hogy mekkora pluszt adok majd az életükhöz, amikor még nincsenek azzal képben hogy értem akarnak majd meghalni is, amikor még nem tudnak semmit amikor még nem tudják kivel szórakoznak kit akarnak csak d.gni, ez a pont, az eleje amikor a másik még érzéketlen, kb üvölteni tudnék, amikor megint itt tartok valaki újjal.
*Könyörgött már nekem olyan hogy menjek hozzá, én vagyik élete szerelme, aki ugy indított nagy vagányan az elején, hogy á, neki csak szexkapcsi kell.
A legtöbb pasi (illetve az exeim)soha nem tudja azt az elején, hogy kivel is álltak szóba, és mit akarnak majd tőlem és ki leszek én az életükben nekik.
Az elejét utálom mindennek a legjobban.
+1
Itt is gyakorta olvasok ilyet hogy pl első randikra max egy séta az amit nyujtani akarnak a férfiak.
Kérdem én. Ha tudnák azt hogy álmaik nőjével találkoznak majd azin a randin akit soha életukben nem akarnak majd elengedni, vele is így indítanának?
Lehet megérne egy kerdést hogy leendő álmaid nőjével milyennek terveznél egy elso randit? Akirol tudod előre hogy a mindened lesz? Vagy akár a plátoiddal ha megkaphatnád, akire éveket vártál milyen elsorandit terveznél?
Kivancsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!