Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vehetne észre? =D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetne észre? =D

Figyelt kérdés

Elég mindennapos dologról szeretnék kérdezni..:) Bár,kicsit nehezebb ügy szerintem.:S

Van egy fiú,aki nagyon tetszik (nem részletezném most,hogy miért:) ), reggelente néha látom az állomáson,mert egy városban élünk.Nem nagy csajozógép és azt se hiszem,hogy így nagyon nézné a lányokat.:D Visszatérve ahhoz,amit az előbb leírtam,csak néha látom,egy héten 2-szer az állomáson,és nem is arra megy suliba,amerre én. (Pedig nincs messze a kettő egymástól.)

Szal,sztetek hogy vehetne észre??:) Esetleg jelöljem be első lépésként egy közösségi portálon?:D

Csak normális válaszokat szeretnék!Köszönöm.:)

2010. szept. 22. 17:34
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

*írjam,nem mondjam:D

Bocs,megszokás..xDD

2010. szept. 22. 19:07
 22/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm.:))

És köszi mindenkinek aki elolvasta a szöveget,és válaszolt is rá.:))(Y)

2010. szept. 22. 19:08
 23/23 anonim válasza:

Én írtam ezt az idő megkérdezése dolgot..

Igazad van erről tényleg elfeledkeztem..

Igyekszek gondolkozni hogy mi lenne hatásos, de ha már meg vannak az első lépések írdd meg hogy mi történt :)

2010. szept. 22. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!