Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vehetne észre? =D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetne észre? =D

Figyelt kérdés

Elég mindennapos dologról szeretnék kérdezni..:) Bár,kicsit nehezebb ügy szerintem.:S

Van egy fiú,aki nagyon tetszik (nem részletezném most,hogy miért:) ), reggelente néha látom az állomáson,mert egy városban élünk.Nem nagy csajozógép és azt se hiszem,hogy így nagyon nézné a lányokat.:D Visszatérve ahhoz,amit az előbb leírtam,csak néha látom,egy héten 2-szer az állomáson,és nem is arra megy suliba,amerre én. (Pedig nincs messze a kettő egymástól.)

Szal,sztetek hogy vehetne észre??:) Esetleg jelöljem be első lépésként egy közösségi portálon?:D

Csak normális válaszokat szeretnék!Köszönöm.:)

2010. szept. 22. 17:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
azért mennek ki 2 perccel az indulás előtt mert a MÁVnál az 5 perc késés minimum, akár át is írhatnák a menetrendet
2010. szept. 22. 18:53
 12/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg, de ez nem igaz.:)

nagyon sokszor késnek, ez tény, de nem mindig.

viszont a kérdezőt kérdeztem! és várom a válaszát.:)

2010. szept. 22. 18:56
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!:)

Én is ezen gondolkodtam,mint az egyik válaszoló írta,hogy ha bejelölöm,akkor nem jegyez meg magának valszeg.:S

És,köszi,aranyos vagy,hogy mondtad,hogy mit kérdezzek tőle,de nem hiszem,hogy jó ötlet,mert a peronon van egy nagy óra,meg manapság szinte mindig mindenkinél van telefon..:) Meg,eddig mindig csak a haverjaival látom.

A másik válaszolónak meg:

Nem én érek ki a peronra 2 perccel indulás előtt,hanem ő meg a haverjai.:D (Kiv.,ha későn keltem..xD:S)

Vagy lehet,hogy lenn vannak az aluljáróban,esetleg a váróban,és csak később jönnek fel a peronra. :)

2010. szept. 22. 18:58
 14/23 A kérdező kommentje:

*láttam

Amúgy,nekünk általában nem késik a vonat,néha 1-2 percet..Meg eddig amióta ősztől középsuliba járok azóta,egyszer 20 percet,máskor pedig 5-öt.

2010. szept. 22. 19:00
 15/23 A kérdező kommentje:
Ja,és amúgy fura,mert a tesóm másik vonattal szokott menni reggelente,de neki meg az volt,hogy 2-3 perccel hamarabb jött a vonat..:O
2010. szept. 22. 19:01
 16/23 anonim ***** válasza:

Örülök, de elárulnád hogy hol laksz?:D vagy hová jársz isibe[helyileg]..

fontos lenne.

2010. szept. 22. 19:04
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
MÁVos vagy?
2010. szept. 22. 19:04
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem, de fontos lenne a válasza. Akár privátba is elküldheted, hogy hol laksz vagy hová jársz isibe..

kösz.

2010. szept. 22. 19:05
 19/23 A kérdező kommentje:

Budapesttől kb. 60 km-re lakok.:D

Vagy még pontosabban mondjam?xD Amúgy miért fontos?:D

Nem,nem vok MÁV-os.:D

2010. szept. 22. 19:06
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem kell pontosabban, köszi szépen.:D

és sok sikert a sráchoz.:)

2010. szept. 22. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!