Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetne észre? =D
Elég mindennapos dologról szeretnék kérdezni..:) Bár,kicsit nehezebb ügy szerintem.:S
Van egy fiú,aki nagyon tetszik (nem részletezném most,hogy miért:) ), reggelente néha látom az állomáson,mert egy városban élünk.Nem nagy csajozógép és azt se hiszem,hogy így nagyon nézné a lányokat.:D Visszatérve ahhoz,amit az előbb leírtam,csak néha látom,egy héten 2-szer az állomáson,és nem is arra megy suliba,amerre én. (Pedig nincs messze a kettő egymástól.)
Szal,sztetek hogy vehetne észre??:) Esetleg jelöljem be első lépésként egy közösségi portálon?:D
Csak normális válaszokat szeretnék!Köszönöm.:)
Bocsi,hogy ilyen kérdést írok ki..xD
Azt még lehagytam,hogy elés sokan szoktak reggelente az állomáson lenni..:S Ja,meg ő kb. a vonat érkezése előtt 1-2 perccel jön a haverjaival.
melyik városban laksz?
amúgy ne csinálj semmit VAGY menj oda hozzá beszélgetni.
Hát köszi a választ.:)
De,a haverjai előtt biztos,hogy nem fogom leszólítani..xDD
Hát...igen.:D
Csak,szeretném,hogy az állomáson is esetleg kiszúrna valahogy.:)) (Bár,tom,hogy sok ember között nem könnyű feladat nekem :()
Ti,fiúk milyen lányokra figyeltek fel? (R_bancokon kívül.)
Vagy,mit szerettek látni a lányokon??Külsőleg részletezze vki lécci.:) (Haj,ruha...)
Nem fiú vagyok, de átérzem a helyzetet. Igaz nekem a helyszín más..
Szerintem öltözz mindig igényesen szépen, esetleg kihívóan de véletlenül se utcalányosan! Nézz rá egyszer kétszer... Ha esetleg valamikor a haverja nélkül lenne menj oda és kérdezd meg az időt. Tudom hogy elcsépelt meg minden, de ha már két szót váltottál vele akaratlanul is megnéz magának:D Esetleg másnak már köszönhetsz neki, illetve már bejelölheted a közösségi portálokon is. Mert ha csak úgy bejelölöd úgyse fogja tudni hogy kivagy:D
Helló!
Szerintem szemezz vele ha látod, és észre fog venni:)
ne haragudj a kérdésért, de hol laktok hogy 2perccel a vonat indulás előtt értek ki a vágányra?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!