Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lány csúnya srác között működhet egy kapcsolat?
Jelenleg ilyenben vagyok és úgy érzem nem nekem való ugyanis túl nagy a nyomás rajtam ezzel a lánnyal.
Mikor kimegyek mindneki minket néz sokkolt képpel, ez nagyon zavaró.
Ugyanakkor azt érzem, bizonyítanom kéne más téren mint pénz, nagyképűség stb de én introvertált is vagyok ráadásul kevés baráttal.
Érdekes azelőtt meg azért sírtam, hogy szép lányok nem állnak szóba :)
Talán oka van, mert a külső szinteket be kell tartani másképp nem lesz egészséges a kapcsolat.
10
Sokkal inkább érzelmi alapon működik, mint a férfiaknál, de olyan nincs, hogy pusztán lélekre meg intellektusra izgulunk. Vagy legalábbis baromi ritka.
De akárhogy is van, a lényeg az, hogy szeret és veled akar lenni. A külsőd, a személyiséged, a humorod, az intelligenciád, a modorod, a beszédsítlusod stb. EGYBEN olyan emberré tesz, akivel a csajod szívesen van együtt. Tényleg próbáld meg ezt, nemcsak elfogadni, hanem élvezni is.
11
Igen, férfiként ezt nehéz elképzelni. Igyekszem csak a komplexusaim hátráltatnak benne és gyakran megkérdem, hogy miért engem választott. Remélem a terapeuta segít.
Szép nő vagyok, a férjem meg többek szerint csúnya. Szóval kicsit leírom, ha megengeded, hogy én mit érzek.
Nekem tetszik a férjem. Tudom, hogy nem egy klasszikus szépség, de valami van benne. Nekem tetszik a hatalmas kék szeme, és a hullámos haja, a vékony alkata, a szép zongorista ujjai. Szeretem, hogy a mellkasáig érek, hogy sokkal erősebb, mint amilyennek látszik.
Azt meg kimondottan élvezem, hogy a tenyerén hordoz évekkel később is. Tudom, hogy eleinte ebben az IS benne volt, hogy nagyon odatette magát, sose volt még ilyen szép párja, sőt nem is volt sok. De az exeimnél mindig jött egy idő után, hogy már nem nyitja az ajtót, nem udvarol, nem bókol. Ő sose szűnt meg udvarolni. Egyrészt ő ilyen, mindenkivel udvarias, anyósom igazán jó munkát végzett. De tudom, hogy azért is, mert még mindig én vagyok az a nő, aki csak egyszer jön össze az életben. ;)
14
A kérdésben írta, hogy szerinte bizonyítania kéne pénz terén. :DDDD
14
Nem származok abból ellenben a havi jövedelmem 1.9 millió.
De azért ne vicceljünk, egy ilyen kategóriás nőnél ez általában alamizsna. Jacht, villa stb az elvárás.
1,9 millát keresel, és kérdezed, miért van veled a csaj??? Tudod te, mennyi az átlagfizetés Magyarországon?
Te egyedül vagy ennyire értetlen, vagy fogják a kezed?
19
Értem én de ez szerintem potom összeg. A jó nők általában milliárdos üzletemberekkel vannak, tehát szerintem egy ilyen nőnek általában ez kis összegnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!