Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem nála?
Pár hónappal ezelőtt megismerkedtem egy fiúval, akivel nagyon jól éreztem magam. Felvettük egymással a kapcsolatot, és beszélgettünk is egymással, randizni is hívott, de én mindig azt válaszoltam csak, hogy lehet, majd meglátjuk. Már akkor is tetszett a fiú, de úgy volt, hogy lehet, hogy elköltözünk otthonról messzebbre, és én ezt belekalkuláltam, és úgy gondoltam, hogy inkább ne találkozzunk, mert ha beleszeretnék...
De mégsem költöztünk el, és nekem persze ugyanannyira tetszik a fiú, és nem tudom, mit tegyek. Anno azt mondta, hogy megörjítem, és hogy ritka az olyan lány mint amilyen én vagyok. Lehet viszont, hogy már rég elfelejtett, vagy nem tudom...
Szerintetek? Lehetséges, hogy 5-6 hónap eltelte után még nem felejtett el? Vagy nem? Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet olyan, hogy elfelejt? :)
Mi pasik nem felejtünk..

Én csak azt nem értem, hogy már akkor miért nem mondtad el neki, hogy lehet, elköltöztök. Nem lett vna egyszerűbb?!
Na de most már mindegy, vedd fel vele a kapcsolatot, és hajrá!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!