Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valakivel azt beszéltétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel azt beszéltétek hogy a hét elején találkoztok, de felétek se szagolt, annak írnátok vagy inkább hagynátok a dolgot? Bövebben

Figyelt kérdés

Szombaton megbeszéltük, hogy hétfö-kedd találkozunk. Vasárnap még egész nap irogattunk, tök jól elbeszélgettünk. De azóta csak napi 1-2-3 alkalommal ír vissza és ma meg szinte semmit. Irnátok még neki vagy inkább felejtsem én is el?

25N , a fiu 28 éves

2022. júl. 27. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Eddig sem kellett volna ráírni
2022. júl. 27. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Írta, hogy miért nem tud foglalkozni veled? Ha igen, akkor a kérdés az, hogy jogosan hanyagol-e téged jelenleg, ha viszont nem, akkor is lehet még valami, amit nem akar/tud/mer elmondani. Kevés infót adtál meg ennek az eldöntéséhez. Szerintem, várj még pár napot, esetleg a hét végéig, utána mondd meg neki, hogy furcsállod a hozzáállását. Kérdezd meg az okáról bizalmasan, ha nem hajlandó valami korrektet írni, akkor szerintem hanyagold. Most az elején még ne megsértődj, inkább kezeld némi türelemmel és megértéssel.
2022. júl. 27. 22:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Semmit nem írt a találkozással kacsolatban. Kedden annyit írt, hogy nagyon elfoglalt volt, ezért nem jelentkezett. De a helyzet azóta sem változott. Napi 1-2-3 üzenetet váltunk, és nem olyan a beszélgetés mint korábban. Egyáltalán nem gördülékeny, nagyon nyögve-nyelős. Próbáltam lazán kezelni, de nagy bizalmat fektettem az irányába és csalódott vagyok.
2022. júl. 27. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, akkor kiderül. Ne morcosan, vagy kétségbeesve, hanem éretten és megértően. Ennyi a titok.
2022. júl. 27. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodtan rákérdezhetsz, de már csak kíváncsiságképpen: élvezd a zavarát.
2022. júl. 27. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem kérdeznék rá ezek után, hanem hagynám a fenébe. Az a pasi, amelyik akar téged, nem így viselkedik. Amelyik meg nem akar, azzal minek erőltetni?
2022. júl. 28. 00:18
 7/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ezba pasi nem akar semmit, mert eleve ha megígérek ilyet, akkor betartom vagy lemondom, átteszem más időpontra. Nem foglalkozik veled. Aki akar valamit tőled az nem így viselkedik.
2022. júl. 28. 06:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezz rá, hogy most akkor akar-e találkozni, vagy sem? És hogy mi volt ez a nagy változás. Ha meg továbbra is ilyen, akkor felejtős.
2022. júl. 28. 08:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Közbejött neki más, aki jobban érdekli, de még nem tudni mi lesz belőle, addig talonban tart.
2022. júl. 28. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!