Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vele maradnál ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradnál ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, Budapesten élek. Két hónappal ezelőtt ismerem meg egy srácot, végén egykorú, volt már néhány randink és nekem ő kb. ilyen álompasi. Kedves, figyelmes, ha kell, akkor határozott, intelligens, szóval egyszerűen csak jól érzem magam mellette.

Beszélgettünk már arról is, ki mit szeretne a jövőben, hasonlóak az álmaink, mindketten két gyereket szeretnénk, kertes házzal és kutyával...

De van egy kis probléma. A fizetése. Gimnáziumi tanárként dolgozik és nettó 172 ezer ft az alapbére (ráadásul a bértabla szerint nem is fog emelkedni évekig). Nem vagyok egy pénzéhes k*rva, de ha a jövőre is gondolni akarok, akkor ez kétségbe ejt. Egy diákmunkás vagy egy takarító is jobban keres nála, én egyszerű alkalmazottként ennek kb. a háromszorosát viszem haza.

Őszinte leszek, én is adódok a közös jövő miatt. Tényleg nagyon megszerettem őt rövid idő alatt, de ha egyszer mondjuk gyerekünk születne és mondjuk valamikor beteg lennék, miből élnénk? 170 ezerből hárman/négyen???

Nem akarok anyagiasnak tűnni, de nagyobb aggaszt ez a helyzet. Néztem a tanári bértáblát, a nettó 250 ezret is csak kb. 50-55 éves korunkra érne el a fizetése, a nettó 300-at soha.

Mit tegyek?

2022. júl. 27. 09:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Nem lepne meg ha ugyanaz lenne a kerdező

2022. júl. 27. 14:18
 32/40 A kérdező kommentje:

Írj neki is, meg nekem is, aztán majd meglátod, hogy nem.

De ha érdemben nem tudsz válaszolni, ne fröcsögj itt feleslegesen.

2022. júl. 27. 14:20
 33/40 anonim ***** válasza:

Mit valaszolnèk?

Tegyük fel hogy mègiscsak nő vagy:

Döntöttèl , nem ? Hiszen "megnézted a bertàblàt" , a férfiben bármi ami szimpatikus az alacsony keresete felülírja az erènyeit ( mèg úgy is hogy szegény családból származol , az èrtèkrended el van csúszva). Ráadásul egybõl ugy tervezel , mint aki a héten már szül.

Tegyük fel hogy egy troll incel vagy:

Megfordítottad a szokásos nettó 200, 300 , 400 elèg egy nőnek kérdést , a gyengékben ( többség ) feszültséget gerjesztését

Végülis nekem tökmindegy , én kerülnèlek mint a majomhimlőt nemtől függetlenül, nem kellenèl se mint nő - írom ezt úgy hogy van miből - se ugy mint haver , mert egy korlátolt barommal van dolgunk ez esetben.

2022. júl. 27. 14:59
 34/40 A kérdező kommentje:

Bocs, hogy gondolok a jövőre... Év végén töltöm a 28-at, mindjárt 30 vagyok, és még szinte semmit sem értem el az életben (nincs saját ingatlanom, autóm, stb.).

Szeretnék gyereket, amíg még lehet, nem tudom, miért ilyen nehéz ezt megérteni. 30 felett szülő nőknél rohamosan nő a Down-szindrómás és egyéb betegségekkel rendelkező gyerek kockázata.

2022. júl. 27. 15:06
 35/40 anonim ***** válasza:

Akkor a kapuzárási pánik nem találkozik az elvárásokkal.

Nem ez az igényed, nézelődj feljebb!

A srác is talál valakit, aki így el tudja fogadni, és ad neki időt a fejlődésre

2022. júl. 27. 15:43
 36/40 anonim ***** válasza:
79%

Hagyd a srácot,hagy találjon magának egy olyan társat,aki elfogadja és megbecsüli,aki nem azon szenved 2 hónap ismerettség után,hogy mennyit keres.

Te pedig találj magadnak valakit a saját kategóriádban.

2022. júl. 27. 15:59
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Beszarás azért, hogy emberek itt picsognak. Erre itt a példa, hogy full csóróként is be lehet csajozni 😃

A kérdésre: fogalmam sincs mit tehetnél. Neki kéne ráeszmélnie, hogy a hobbijából jelenleg nem tud megélni.

2022. júl. 27. 16:32
 38/40 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy ha már elterveztétek a családi házat meg gyerekeket akkor rátérhetnél az anyagi részére. Arról is beszélhetnétek, hogy miből tudnátok ezt majd megvalósítani.
2022. júl. 27. 19:43
 39/40 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyi idősen te sem értél el semmit, akkor milyen igényeid vannak? Legyen háza, mert neked nincs?
2022. júl. 27. 21:20
 40/40 anonim ***** válasza:
Ajánld fel neki, hogy inkább lakjatok vagy az ő szüleinél vagy a tiédnél, ha van elég hely, és akkor máris több jut a keresetéből mindenre. Legfeljebb máshol fog tanítani.
2022. júl. 28. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!