Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mellette maradnál ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Parommal 3 éve vagyok együtt.

Tudni kell , hogy megcsalt de én megbocsajtottam neki, mert szeretem.

Meg ütött engem , ezen ha túltettem magam.

Mindig mellette voltam bármi történt.

De besokaltam.

De most csődbe ment a cége, meghalt az anyukája , balesete volt (nem lett baja ).

De elakarom hagyni , de én vagyok a támasza.

Szerintetek merjem ezt meglepni?

2017. jún. 20. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyse fogod, teljesen mindegy, hogy mit tanacsolunk. Futtyent egyet, aztan mar fekszel is ala, mint eddig huseges labtorlokent, akivel azt tesz, amit csak epp szeretne.
2017. jún. 20. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
És neked ki a támaszod? Ő???
2017. jún. 20. 18:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkozz el, mi vagy: nő vagy egy jótét lélek? Xar a kapcsolatotok, ne azzal foglalkozz, hogy neki majd ki lesz a támasza, hanem hogy ne egy ilyen dágványban kelljen leélned még X évet. Ki fogsz virulni, ha elhagyod, olyan érzés lesz, mint egy téglákkal megrakott hátizsákot ledobni magadról. Vágj bele, hajrá.
2017. jún. 20. 18:45
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Érdekes, hogy nem akkor hagytad el, amikor sárba tiporta az önbecsülésed (megcsalt és megütött), hanem akkor, amikor sz**ban van.

Természetesen az lenne a helyes döntés, ha szakítanál vele, de abba inkább nem merek belegondolni, hogy eddig miért is maradtatok együtt.

21/L

2017. jún. 20. 18:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Mert szeretem , csak új munkahelyem lett és kinyilt előttem a világ.

Van egy férfi aki miatt rajottem hogy nem normális ami van.

Nem csaltam meg a párom.

2017. jún. 20. 18:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Már a megcsalt és megütött résznél kellett volna elhagyni. Ha viszont szeretne egyiket se tette volna meg.

"Mellette maradnál ilyen helyzetben?" - kizárt

Elhiszem, hogy sajnálod amiért ilyen szituban van, de jobban jársz ha dobod. Hasonló helyzetben semmi garancia nem volna, hogy lenne a támaszod. Rossz az időzítés, de akkor se húzd tovább a szakítást. Ha azt is elnézted hogy megütött úgyis folyton találnál kifogást miért nem alkalmas. Akkor inkább tedd meg most mielőtt lebeszéled magad róla és vele maradsz.

2017. jún. 20. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Áruld már el, mit lehet egy olyan hulladékon szeretni, aki megcsal, bántalmaz és megaláz? Hát basszus ha hagyod, akkor meg is érdemled.

Ideje lenne eldöntened, hogy inkább szenvedsz még pár évet egy kapcsolatnak csúfolt szartengerben egy olyan alak mellett, akinek nem a párja vagy, hanem a lábtörlője vagy összekaparsz magadban valami minimális önbecsülést és páros lábbal kirúgod. Ha megléped, akkor jobban tennéd viszont, ha nem ugranál egyből más hapek farkára, hanem összeszednéd magad és felépítenéd önmagad, talpra állnál először egy kicsit egyedül.

2017. jún. 20. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Már rég ki kellett volna rúgnod.

Te vagy a támasza? Na und. Neked nem támaszod ő.

2017. jún. 20. 19:32
 9/11 Szergej55 ***** válasza:
Te igen, a többi irreleváns. Ha te boldog vagy, nyugodtan.
2017. jún. 20. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én történetem hasonlít a tiedre. Én akartam a páromon segíteni, végül én lettem elhagyva, mert még az is kevés volt. Persze később rájött, hogy ez nem így működik, de lelki nyomorultat csinált belőlem. Sok idő kellett, hogy kikeveredjek a helyzetből, és ma már első gyanús jelre szedném a sátorfámat.
2017. jún. 21. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!