Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire lehet komolyan venni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet komolyan venni?

Figyelt kérdés

Elkezdtem randizni egy fiúval, az első két hétben minden szinte tökéletes volt, rengeteget bókolt, virágot kaptam, sokat találkoztunk, keresett. Utána nem ért rá egy hétig majd minden megváltozott, rengeteg lemondott randi, nem igazán beszéltünk, nem keresett. Mikor megkérdeztem akkor azt mondta de ő ezt szeretné, meg majd szól ha lesz változás, de teljesen össze vagyok zavarodva. Azóta is alig alig beszélünk, ha találkozunk akkor úgy érzem hogy zavarják a kérdések, fáradt mindig, amikor újra felhoztam hogy beszéljük meg hogy mit szeretne, zavarta hogy újra felhozom a témát.

Mit gondoltok, mi lehet a gond, mással is történt ilyen?

2022. júl. 27. 08:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Sokszor jártam már így én is, általában addig ilyen lelkesek, amíg meg nem kapják a nőt, utána pedig vagy 'nem akarok komolyat' vagy pedig szó nélkül, válaszra se méltatva felszívódik.
2022. júl. 27. 08:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes én férfi létemre pont ugyanígy szoktam járni.
2022. júl. 27. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Anno én is sokszor belefutottam ilyenbe. Ha azt éreztem hogy megváltozik és csak igérget, meg magyarázkodik akkor hagytam az egészet.
2022. júl. 27. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mást is pörget rajtad kívül vagy csak szexre hajtott.
2022. júl. 27. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexeltetek akkor megvan a válasz. Egy kalandnak fogta fel az egészet. Ha nem szexeltetek akkor meg jött más aki jobban megfogta. Ne szívd mellre. Számtalanszor megtapasztaltam ezt már én is. :)
2022. júl. 27. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire sem és várja, hogy lekopj, azért viselkedik így.

Nyilván gyáva az egyenes beszédhez, plusz nem is méltat annyira, hogy őszinte legyen hozzád.

Jobb lenne elengedni!...

2022. júl. 27. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!