Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan tundál venni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan tundál venni egy olyan lányt akinek fiatal kora ellenére sok barátja volt?

Figyelt kérdés

Engem csakis a komoly kapcsolatok érdekelnek. Megszerettem ezt a lányt, de tudom hogy ő nem csak komoly kapcsolatokat keres. Emiatt nem tudom mennyire lehet őt komolyan venni, mert nekem azok a lányok értékesebbek akik kevés fiúval voltak, meg akikért kicsit meg kell küzdeni, udvarolni kell.

Nagyobb dolognak érzem azt ha egy olyan lányt "szerezek" meg akinek csak a 3. vagyok, mint egy olyan akinek a 7. Meg azt érezném hogy addig lennék jó amíg nincs jobb.

2022. máj. 22. 09:10
 1/6 Lazy Lover ***** válasza:
8%
Nem tudod kutyából nem lesz szalonna
2022. máj. 22. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Olyan társat keress ép ésszel, aki magadhoz hasonló, illetve a te értékeidhez és elveidhez hasonlóakat vall ő is. Ez nemtől függetlenül elmondható jó tanács mindenkinek. Nem attól lesz valaki alkalmas a társadnak hosszú távon, hogy szép az arca, vagy nagyon vicces és jó dumás, vagy jó az ágyban. Ezek sem rosszak, de aki ezekre alapoz egy hosszú távú kapcsolatot, az megjárja. Ha nem vagytok ebben a számodra nagyon fontos kérdésben hasonlóak, akkor ne szenvedtesd magad hosszú távon.
2022. máj. 22. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyan tudnék venni, mert teljesen máshogy gondolkozom, mint te.

"Nagyobb dolognak érzem azt ha egy olyan lányt "szerezek" meg akinek csak a 3. vagyok, mint egy olyan akinek a 7. "

Pedig ez teljesen lényegtelen.. Miért lenne kevésbé jó egy olyan lánnyal akinek esetleg több barátja volt? Lehet, hogy ő is ugyanúgy komoly kapcsolatot keresett, mint te viszont nem igazán jött össze vagy túl gyorsan értek végett. Nem hiszem, hogy célravezető lenne ilyen miatt megbélyegezni a másikat vagy értékesebbnek tartani, hogy te csak a harmadik férfi vagy az életében.

"Megszerettem ezt a lányt, de tudom hogy ő nem csak komoly kapcsolatokat keres. Emiatt nem tudom mennyire lehet őt komolyan venni"

Ezt neked kell tudnod, hogy tudsz-e rá úgy tekinteni ahogy az szükséges egy kapcsolathoz. Ha úgy gondolod, hogy igen akkor ismerd meg jobban és adj időt a dolognak, hogy ki tudjon úgymond alakulni. Ha nem vagy képes arra, hogy úgy tekints rá akkor inkább engedd el. Magadat és őt is megkíméled.

2022. máj. 22. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:
3. Az sem mindegy ki milyen könnyen adja oda magát a másiknak. Mondhatja valaki, hogy ő csak komoly kapcsolatot keresett és így feküdt le 5-10-20+ emberrel. De akkor ő valószínűleg könnyen lefekszik külső tetszés és felszínes ismeretség alapján a másikkal elég hamar. Ez sem egy jó jel egy emberben (nemtől függetlenül) a hosszútávú elköteleződés iránt való hajlamra.
2022. máj. 22. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Aki ribi, az is marad.
2022. máj. 22. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen. Miért, aki fiatalon csajozgat, az sem lehet komolyan vehető évek múlva?
2022. máj. 22. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!