Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is úgy tapasztalja hogy a mai 20-22 éves lányok gyerekesek, éretlenek, nem lehet velük komolyabb témákról beszélgetni és nincsenek önálló gondolataik?
Nem, nem így tapasztalatom. Vannak nagyon értelmes lányok ebben a korosztályban is.
Volt olyan csaj, aki mellett konkrétan egy műveletlen tuskónak éreztem magam, amikor elkezdett beszélni.
És vajon milyen a legtöbb 20-22 éves pasi?
Nem ugyanilyen éretlenek?
egyáltalán nem
nagyon nem az én korosztályom már de azt látom hogy felnőtt, érett kész nők akik komoly dolgokat akarnak és nem csak most kezd felnövögetni mint régen a huszonévesek
mintha sokkal érettebbek lennének mint az előző generációk ilyen idősen
Mindenki a saját környezetének kovácsa. Ha ilyen lányok társaságát keresed, vagy éppen nem keresed másokét, nincs min meglepődni.
Én mondjuk se lányok, se srácok terén nem tapasztalok ilyen felszínességet, hiszen olyan baráti köröket és környezetet alakítottam ki, ahol a téma nem merül ki a fodrászatnál vagy a legújabb autónál.
Vannak felszínes és buta emberek, de nem kötelező velük egy légtérben lenni. Biztos van érdeklődésed és/hobbid, keresd hát meg azokat az embereket, akikkel jól tudod érezni magad és nem húznak le.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!