Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt más is tapasztalja? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt más is tapasztalja? Ez hasznos vagy inkább káros dolog?

Figyelt kérdés
Ti is észrevettétek, esetleg tapasztalják magatokon, hogy a kor előrehaladtával vagy a többedik kapcsolatotokban egyre kevésbé vagytok türelmesek/toleránsak, mondjuk az első kapcsolatotokhoz képest. A minap azon gondolkoztam, hogy ez, mint szűrő, lehet esetleg hasznos, hiszen már tudjuk, hogy mit bírunk és mit nem, viszont motoszkál bennem, hogy emiatt lemaradhat az ember olyan dolgokról, pedig csak még egy kicsit kellett volna még kitartani a, mint amirekigondolta, hogy "hajlandó" adott esetekben. Nyilván itt nem szélsőséges szituációra gondolok, mint egy megcsalás vagy tettlegesség, hanem apróbb ám bosszantó dolgokra, melyeken vitatkozni/veszekedni szokás. Mik a ti tapasztalataitok ezügyben? Pro/kontra vélemények érdekelnének. Mindkét nem válaszát várom, egy nemmel esetleg a korotokkal járuljatok hozzá az áttekinthetőséghez, ha a felhasználónevem ék nincs kinn. Előre is köszi a válaszokat.

2018. dec. 16. 18:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: a szakítás, mint lehetőség egyre könnyebben áll a szájakra, olyan tételek kapcsán, melyeknél korábban ez még elképzelhetetlen volt.
2018. dec. 16. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Én magamon ezt a dolgot pozitív hatásként élem meg, vagyis azt gondolom pozitiv rám nézve.

Az igaz, hogy talán pár dologtól elesek ez miatt. Viszont sokkal előbb döntök ismerkedésnél, főleg kizárási alapon. Akinél olyan tulajdonságot, szokást ilyesmit veszek észre ami számomra zavaró, ott általában jól fel tudom mérni, hogy ez számomra mennyire zavaró és hosszútávon tudok e ezzel élni, elnézni, tolerálni. Nem adok esélyt olyan kapcsolatnak amikből valószínű, hogy úgyis szakítás lenne, mert egy s más apró dolog hosszútávon abszolút zavaró tud lenni. És már azt is megtanultam mit akarok tolerálni és mit nem.

Viszont kapcsolatban már szintén "okosabb" tudok lenni mert már megtapasztaltam, hogy néhány dolgon nem érdemes parázni, sok apró össze zökkenést el tudok/tudunk kerülni mert tudom, hogy a legtöbb veszekedési ok butaság és nem ér annyit, hogy rontsuk a napunkat, kapcsolatunkat miatta így könnyebben átsiklom sok dolgon egy legyintéssel amiből régen vita lett volna.

Vagyis a tapasztalat jót tett nekem...😀

F 49

2018. dec. 16. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ahogy idősödöm egyre türelmesebbnek érzem magam. Pont az ellenkezője.
2018. dec. 16. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!