Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt a kérését komolyan tudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a kérését komolyan tudnátok venni egy férfinak?

Figyelt kérdés

Már az első pár randin letisztázná, hogy van egy fura fétise.

Ha nem lenne bejövős és úgy döntenétek, hogy külön folytatjátok és megkérne, hogy maradjon titok, akkor titok maradna vagy rögtön szétkürtölnétek?

2021. dec. 19. 17:40
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Titok maradna, nem tartozik másra.
2021. dec. 19. 17:41
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
Titok maradna, mivel magát a pasit is, meg minden élményt, infót, ami hozzá kapcsolódik, igyekezném kitörölni a memóriámból örökre. Bleh.
2021. dec. 19. 17:47
 3/27 anonim ***** válasza:
85%

Miért kellene szétkürtölni?

Miért ilyen undorítóan aljas néhány ember?

2021. dec. 19. 17:49
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kérdező, ha valakinek "van egy fura fétise", az miért random jelleggel ismerkedik, miért nem speciális helyeken, ahol eleve ilyesmikre nyitott emberek vannak?
2021. dec. 19. 17:53
 5/27 anonim ***** válasza:
23%

4.

Vannak ilyesmikre "speciális helyek"? Zum beispiel? Egyedül talán a BDSM őrületeknek és a biszexuális hajlamúaknak van saját fórumuk, a többiek vagy nem beszélnek ezekről, vagy titkolják a dolgaikat.

2021. dec. 19. 17:58
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Párom nekem siman elmeselte milyen beteg randijai voltak amikor online tarskeresozott.

Sztem ezeket mindenki megosztja csak név nélkul. Azaz nem konkrétan x embereket jqratnak le, hanem csak "volt egy olyan srác/csaj, aki.."

2021. dec. 19. 18:00
 7/27 Lazy Lover ***** válasza:
32%
igen amúgy is titok tartó vagyok de ráér sex előtt elmondani a fétised
2021. dec. 19. 18:00
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Titok maradna.

Értékelném, hogy elmondta és tisztán lehet látni a dolgokat, de amúgy se tenném ezt vele, legfeljebb akkor, ha ő is ilyet tett volna velem, de ugye nem erről van szó.

Szóval nem mondanám el, mert nem lenne okom rá. Az ő magánügye.

2021. dec. 19. 18:01
 9/27 anonim ***** válasza:
*járatnak le
 10/27 anonim ***** válasza:
34%
Nekem is van fétisem. Miért ne ismerkedhetnék random jelleggel? Azért nem akörül forog az egész életem. Mondjuk én nem is szoktam elmondani az elején. Pedig nem durva dolog.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!