Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miből látom ismerkedés elején,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből látom ismerkedés elején, hogy egy fiúnak/férfinak komolyak a szándékai?

Figyelt kérdés

Tudnátok pár olyan dolgot írni amiből kiderülhet? :)

Valamint olyat is, amiből csak az látszik, hogy csak "szexre" kellek.

2017. márc. 1. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:

az a baj sokan megjátsszák magukat a szexért is...

előadják, hogy te vagy a mindenük aztán ott hagynak...

szóval nincs 100%-os módszer, de lehet ezt csak azoktól hallottam akik nem jól szűrtek, de volt 1-2 elég fura eset, hogy 1 évig voltak együtt és az első szex után ott hagyta meg ilyenek...

elsőre azt mondanám, hogy ha beszél a jövőbeli elképzeléseiről amibe szinte beletud foglalni...érzed a hangsúlyán, hogy veled tervezi ezeket...

tesz a kapcsolatért és nem csak várja a sült galambot és nem egyből szexre hajt...

24F

2017. márc. 1. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha nem úgy kezdi a beszélgetést, hogy szia cica van gazdád, akkor már komolyabbnak tűnik.
2017. márc. 1. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de szerintem első pár randin azért ne várj mélyebb érzelmeket, elköteleződési szándékot.

a kapcsolat eleje az az ismerkedés, normális, hogy még ő sem tudja mit akar, csak annyit tud, hogy tetszel neki. A te viselkedéseden, milyenségeden múlik nagyrészt, hogy ő (is) úgy érzi-e, hogy akarja veled (hosszabb vagy rövidebb távon) folytatni.

Van egy ismerősöm, aki mindig mindenkivel elsőre lefekszik, és csodálkozik, hogy csak szexre kell. Hát ha lett volna benne egy kis méltóság, akkor nyilván nem csak szexre kellett volna.

2017. márc. 1. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a páromnál onnan tudtam, ahogy ÁLTALÁNOSSÁGBAN beszélt a kapcsolatokról (tehát nem konkrétan velem kapcsolatban). Ebből már kiderült, hogy soha nem volt híve az érzelemmentes szexnek, még a kínálkozó lehetőségekkel sem élt. Ahogy a múltjáról beszélt, abból kiderült, hogy tiszteli a nőket, nem tekinti őket szextárgynak.

Amikor pedig randizni kezdtünk, akkor megadta a módját az udvarlásnak. Évekkel később tudtam meg, hogy neki nagyon fontos, hogy egy nő ne adja könnyen magát, hanem valamennyire meg kelljen küzdeni érte. Nem feltétlenül időben mérhető módon, tehát nem az számít, hogy egy hét, vagy egy hónap, hanem azt, hogy meglegyen számára a "vadászat" élménye, a hódítási folyamat.

2017. márc. 1. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Onnan tudod meg, hogy első 8-10 szex után még nagyon sokat akar.
2017. márc. 1. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon lehet tudni. Én hajlamos vagyok elég hamar kiszűrni, ki az, akivel hosszú távon el tudok képzelni kapcsolatot. Szexre akármennyit tudok várni, ha úgy érzem, értékes a másik ember. Viszont érzelmileg túláradó tudok lenni, amiből már volt, aki azt gondolta, "csak azért" nyomulok és neki ez sok. Szerintem nem nagyon lehet kiszűrni az ilyesmit.
2017. márc. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!