Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki már 100 feletti pasival feküdt le?
És miért feküdtél le annyi pasival? Egyéjszakás időszak? Milyenek voltak? Van valami érdekesség, amit ennyi férfi után átlagosan el tudsz mondani? Pl hogy meglepően sokan/kevesen szeretik ezt/azt, vagy méret, idő, mennyire volt könnyű egymásra hangolódni, mennyire voltak odaadóak/önzőek, kikkel milyen volt, mennyire értettek a nőkhöz vagy csak hitték magukról stb?
Mert amúgy a kérdés érdekes. Ha gondolod, írd meg privátban is akár a választ, érdekelne nagyon. Meg hogy benned milyen érzést keltett/kelt ez.
Lány vagyok, nem ítélkezem és nem csorgatom a nyálam se :)
Közelítek a százhoz. 30 éves koromra szerintem meglesz.
28F
Én 🙋♀️ 34 n.
Anonim oldalon simán bevallom. Nem számoltam, de volt rengeteg egy éjszakás.
Én egy nőt - nem lányt - ismerek aki a totálisan csőd párkapcsolataitól úgy bekattant, hogy elkezdte falni a férfiakat minden korosztályból és ezt így évekig.
Pedig ő is úgy álmodta meg fiatalon, hogy stabil társ, esetleg gyerek, boldogság.
Nem hiszem, hogy jól érezte magát ettől, tele volt mindig panasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!