Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek 40 feletti topmenedzser, egyedülálló pasival, akinek se felesége, se gyereke nem volt még?
Az attól függ mi a válasza arra a kérdésre, hogy miért nincs felesége/gyereke, se kutyája, se macskája 40+ évesen!?
Nekem ilyenkor mindig hangosan cseng a vészcsengő.
7-es hozzászólóval értek egyet én is.
Az még a kérdés, hogy oké, felesége nem volt még, gyereke sincs (ami nem feltétlenül rossz pont amúgy:)
Viszont: volt TARTÓS kapcsolata? Élt már együtt nővel?
Nekem a rokonságomban van egy ilyesmi paraméterekkel rendelkező pasi, nemigen marad meg mellette nő. Annyira kialakultak már a rigolyái, jottányit nem enged semmiből, mellette pedig egy nárcisztikus p..öcs. (Külsőre meg persze a szokásos: jóképű, magas, tizen milliók a bankban, berendezett lakás, jó állás.)
De nő nem marad meg mellette.
Szóval legyen bekapcsolva a vészjelződ, ha túl gyakran meg akarja mondani a frankót Neked, ha túl okostojás, ha "nevelni" akar Téged, akkor tipli!!!!!!!!!!!!!!
Ha bírod azt, hogy az ilyen embernek egyedül és kizárólag önmaga fontos, és te mindig az utolsók között fogsz kullogni, mert a ránt szánt ideje lesz a legkevesebb, az is határidőnaplóba, akkor kezdj csak nyugodtan bele.
Nekem nem kéne olyan ember, aki 40 éves korára nem tud önálló családot(nem anyagiakat!) felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!