Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek 40 feletti topmenedzser, egyedülálló pasival, akinek se felesége, se gyereke nem volt még?
Na hogy valami építő komment is legyen.
Persze,simán.
Kérdés te neked és az ő céljai matchelnek-e.
Tehát ugyanazt várjátok-e el,ezt le kell tisztázni mert egy ilyen férfi az tudja pontosan mit mikor hogyan akar,pontos céljai vannak,a fehérneműt nagyon fel kell kösd,nagyon nagyon.
Hasonló vagyok én is,csak még nem topmenedzser,de nem egyszerű.
Nálam is meg nála is minden határozottan meg van mit akar,mikor és hogyan.
Tehát minden elvárásával tisztában van és tudja mit akar.
Nem lesz könnyű erre készülj.
Kérdés,hogy akarna-e egy gyereket nevelni?
Ő akar gyereket?
Mert én például soha az életbe,és másét se nevelném,bocsi ez van,nem költök gyerekre.
Ezeket kell letisztázni de mindent katonásan szépen hajszálpontosan.
Mi honnan tudjuk, hogy te kezdjél-e vele? Főleg ennyicske infó alapján...
Én a magam részéről biztos nem tenném, édesapám "topmenedzser", láttam mivel jár ez, a saját családomba soha nem akarnék ilyesmit, főleg, ha gyerek is van, inkább messziről kerülném.
*Ha aranyosnak, megértőnek, intelligensnek külsőleg vonzónak találod; és érzel is valami földön túli vonzalmat,kötődést iránta, tehát ha több,mint bejön, ha élvezed a kisugárzásában fürdeni, ha örvendeztet a lénye különlegesen. Akkor érdemes. De ha nem látsz rá nagy esélyt, hogy jó párt alkotnátok együtt, akkor ne kezjd.
Amúgy lehet, hogy eddig pl a karrierre koncentrált, de most már érdekelnék ilyen kis szívmelengető dolgok is, az ő életében lehet, hogy most jött el ez az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!