Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb vagy idősen lánnyal nehezebb kapcsolatot kialakítani?
Igazság szerint aki ért a csajozáshoz, annak mindegy, mert mindenkivel kapcsolatba tud lépni. De én azt gondolom, hogy a fiatal nők (16-20 évesek) alapvetően nyitottabbak, míg az idősebbek (25-30 évesek) zárkózottabbak.
Egy fiatal nőnek izgalmas, ha pl. egy normális pasi spontán megszólítja, míg az idősebb már kicsit öreges ehhez, neki egyszerűbb társágban ismerkedni olyan körben, akiket már ismer. Illetve egy fiatalabb nő engedékenyebb az egzisztenciával kapcsolatban, míg egy 30 éves nő olyan pasit akar többségében, akinek van kocsi, lakás, stb.
Még valami: még a 21-24 éves nőket is a fiatal nőkhöz sorolom.
#4 voltam.
1. 25 évesen tudod ki a ***** ***** az "idős"...
2. Sok minden mellett attól is függ, hogy te hány éves vagy, és a lány hozzád képest mennyivel másabb kultúrából jött.
Ha te vagy az idősebb, az ugye minden kultúrában és korosztályban elfogadott, illetve a nőknek is rendben van.
Fiatalabbként viszont, példa:
-Haverom esete: Egy délies/latino országból (spanyol, portugál, olasz, mexikó, kuba, stb.) származó nő teljesen lazán fogja kezelni, sőt, sokan kifejezetten kedvelik, ha fiatalabb pasit foghatnak maguknak.
-Én esetem: Egy távol-keleti (kínai, japán, koreai, vietnámi, stb.) nőt sokszor már a kicsi, 8-10 hónappal fiatalabbság is elgondolkodtatja.
(Természetesen általánosításról beszélünk, nem mindegyikük ilyen)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!